Haberler

Kadına Şiddet Tiyatro Sahnesinde

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'ne sanatla dikkat çekmek isteyen Konak Belediyesi 'Suretim ve Ben' isimli tiyatro oyununu İzmirlilerle buluşturacak.

Konak Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında 'Suretim ve Ben' isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Türkiye'de her geçen gün artan kadına karşı şiddet olaylarına dikkat çekmek adına düzenlenecek etkinlikte 'Suretim ve Ben' oyunu Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde iki özel gösterimle izleyiciyle buluşacak. Konak Belediyesi Kadın, Sosyal Politikalar ve Projeler Müdürlüğü'nce organize edilen etkinliğin ilk gösterimi 20 Kasım Pazartesi günü saat 15.30'da belediye personeli için yapılacak. İlk kez Konak Belediyesi sahnesinde seyirci ile buluşacak olan oyunda aile içi fiziksel, psikolojik, ekonomik ve cinsel şiddet ele alınıyor. Yaklaşık bir saat süren oyunu Yazar Burak Geçimli kaleme aldı. Murat Barış Kavrukkoca'nın yönettiği 'Suretim ve Ben' isimli oyunun sahne tasarımı ise Özlem Altınbilek'e ait. İki kişilik oyunda karı-koca rolünde Atilla Tetik ve Dicle Konuralp yer alıyor. Oyunun ikinci gösterimi ise 23 Kasım Perşembe günü bu kez Konaklı kadınlar için düzenlenecek. Atilla Tetik ve Dicle Konuralp'in oynadığı oyunu tüm Konaklı kadınlar ücretsiz izleyebilecek.

GENÇ BASKETBOLCULARDAN BAŞKAN SELVİTOPU'NA MORAL ZİYARETİ

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yıllar sonra yeniden basketbola dönen Yeşilyurt Spor Kulübü Basketbol takımı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. Genç sporculara sezon öncesi başarılar diledi.


Ziyarete Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Davut Katar, yönetim kurulu üyeleri ve basketbolcular katıldı. Yeni kurulan basketbol takımı için moral ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen kulüp başkanı Katar, Yeşilyurt Spor Kulübü olarak bayan futbol takımından sonra, U-21 Erkek Basketbol Takımı'nın da kurulduğunu söyledi. Her yıl yeni bir branşta takım kurduklarını sözlerine ekleyen Katar, gerçekleştirilen moral ziyaretinde ilerleyen süreçte yapılacak olan projelerle ilgili de Başkan Selvitopu'na bilgi verdi.

SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulan basketbol takımına ve kulüp başkanı Katar'a başarılar diledi. Yeşilyurt Spor Kulübü'nün iyi bir yolda olduğunu ve başarılı işlere imza attığını belirten Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak ilçede spora verilen desteğin imkanlar ölçüsünde devam edeceğini ifade etti.

GENÇLİK MERKEZİ SPORA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRACAK

Karabağlar'da gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine de değinen Selvitopu, Uzundere'de yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile Karabağlar'da sportif faaliyetlerin artacağını ve spor kulüplerinin de merkezden faydalanacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhittin Selvitopu Karabağlar Yeşilyurt Katar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title