Haberler

İstanbul'da Kadına Şiddet Güvenlik Kamerası Tarafından Saniye Saniye Kaydedildi

Güncelleme:

İstanbul Beykoz'da kocası tarafından yıllarca şiddet gören genç kadın, boşanmak isteyince bir kez daha darp edildi, o anları kameralar kaydetti.

Beykoz'da boşanmak istediği eşi tarafından darp edilen kadın ölüm korkusuyla yaşıyor. Özlem D.(23)'nin boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından dövülerek kolundan sürüklendiği anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

AİLESİNİN RIZASI OLMADAN EVLENDİ

Beykoz'da ailesinin rızası olmadan Z. D. ile 4 yıl önce evlenen Özlem D. eşinden şiddet görmeye başladı. Hamile olduğu dönemde de birçok kez eşinin yumruk darbelerine maruz kalan Özlem D. babasının evine sığındı.

"EVLENDİK, 3 AY SONRA ŞİDDET BAŞLADI"

İddiasına göre Eşinin ölümle tehdit ettiği Özlem D: "2014 yılında ailemin rızası olmadan evlendik. 3 ay sonra şiddetler başladı. Alkol, uyuşturucu kullanıp eve gelmiyordu. 2 günde bir 3 günde bir ev geliyordu. Arkadaşları ile kavga edip gelip beni dövüyordu.

"HAMİLEYKEN DE DÖVDÜ"

Daha sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik zamanında da şiddet uyguluyordu. İşe girip çalışmıyordu. Kirayı düğünde takılan takılardan ödüyorduk. Artık dayanamayacak noktaya gelmiştim. Aldattığını eve kızları filan getirdiğini öğrendim.

İstanbul'da Kadına Şiddet Güvenlik Kamerası Tarafından Saniye Saniye Kaydedildi

"BABAMI DEFALARCA DARP ETTİLER"

Sonra evleri basmaya başladı. Ailemi tehdit etmeye başladı. Babamı defalarca darp ettiler. Evimin orada baskı yaptı, tehdit etti, silah dayadı kafama cinsel saldırıda da bulundu. Kabul etmeyince daha çok uygulamaya başladı. İki saate yakın dövdü, en son kendimi kaybetme derecesine geldim. Sesleri duydu yan komşumuz çıktı" dedi.

3 YAŞINDA OĞLU VAR

3 yaşında oğlu ile babasını evinde sığınan Özlem D., "Polisi aradık, polisin geleceğini duyunca kaçtı. Aranması vardı. Benim 4 tane okula giden kardeşim var. 3 yaşında oğlum var.

"OĞLUM VE KARDEŞLERİM OKULA GİDEMİYOR"

Onların psikolojileri bozuldu. Okula korkudan gidemiyorlar. Bizi bu hayattan kurtarmalarını istiyorum neyse cezası onu çeksin istiyorum çünkü öldürmekle tehdit ediyor. Hepinizi öldüreceğim diyor. Çocuğumun psikoloji bozuldu. Bazen camlara bakıyor. Anne camdan birisi var, bizi öldürecek diyor. Faydasını bulamıyoruz" şeklinde konuştu.

ŞİDDET ANI KAMERADA

Eşinden darp edildiği için yetkililerde yardım bekleyen Özlem D.'nin darp edilmesi ise güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde Z. D.'ninn eşi Özlem D.'ye tokat attığı kolundan tutarak zorla götürdüğü görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beykoz 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

NK35:

bu adamı söyle 3-4 delikanlı alcak eline. . güzelce bir sevecekler ve bu böyle rutin aralıklarla devam edecek. . kadın dövmek nedir ya? nasıl bir psikolojik tatmin?

10
1
yanıtYanıtla
Merdan:

Kızlar böyle saçma sapan erkeklere aşık olurlar efendi gençleri kucumserler ailelerin in de rizalarini almazlar işte sonuç bu yazık olmuş inşallah sahili selamete cikar

6
0
yanıtYanıtla
hakikat752:

BU ADAMI GEBERTMELİ YADA İDAM ETMELİ İNSANLIK BİR PİSLİKTEN KURTULSUN ZEBANİLERE GÖNDERİLMELİ

6
0
yanıtYanıtla
EYLEM:

KACARAK EVLENENLERMI SADECE BU DURUMDA OLUYOR GORUCU USULUYLE EVLENENLERDE YOKMU SIDDET SANKI BNDE KACARK EVLENDIM 4 YIL OLDU VE 3 YASNDA KIZIM VR ARA ARA TARTISMALR OLUYOR HER EVDE OLDUGU GIBI AMA DAHA BIRGN ESIM BANA TOKT BILE ATMADI BU INSANIN KAREKTERINE BAGLI BIR INSN HER INSAN BIR DGL BAZEN BYLE INSAN DISI OLN MAHLUKLAR CIKIYOR ISTE BIDE BUNLRI ICERDE BESLIYORLAR CIKINCA DAHA IYI KATLIAM YAPSINLR DIE

6
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Devlet böylelerini Öldürüp çöpe atmalı.

5
0
yanıtYanıtla
Gökhan:

Bu insan müsveddesini ipte sallandıracaksın. Pislik temizlenir

4
0
yanıtYanıtla
SELMA C.:

alkol bütün kötülüklerin anasıdır

2
1
yanıtYanıtla
turabi:

YOK kötü olduğu kesin fakat bütün suçu alkole atmayın çok ayıp. Beyin kalitesiz se suçu onu uyuşturana yıkmak adil değil :))

yanıt0
yanıt0
Mydonoz:

Önce aile denen kavram yok edildi,vicdan,saygı,terbiye sırasıyla yok olup gittiler malum gençlik türedi ahlaktan,edepten sevgiden yoksun sonra tacizler,tecavuzler,cinayetler keşke biraz olsun insan kalabilseydik...

3
0
yanıtYanıtla
İnsan yok artık heryer insan görünümlü şeytanla d:

Vicdan,merhamet,saygı ve sevgiye dair hiçbirşey kalmamış resmen şeytan olmuş insanlar ve adalet sistemi olmadığı için gittikçe dahada çoğalıyorlar bu aciz mağdur insanlara ve hayvanların maruz kaldığı acıya şiddete ve ölümlere yapanlar kadar Adaleti getirip yönetmekle sorumlu olanlar göz yumanlarda birebir sorumludur her insan hata yapabilir cahildir kaçmıştır bunların başına geleceğini bilse kaçar mıydı kimse büyük konuşmasın yoksa aynısını yaşamadan ölmezmiş.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title