Haberler

Başörtülü Kadına Saldırıyı Metro Önünde Protesto Ettiler

Güncelleme:

İstanbul Bostancı Metro istasyonunda sözlü ve fiziki saldırıya uğrayan kadının ailesi ve bir grup eylem yaptı. Başörtülü, kadının yanına gelen saldırgan "Yobaz" deyip tükürmüştü.

Kadıköy Bostancı Metro istasyonunda sözlü ve fiziki saldırıya uğrayan kadının ailesi ve bir grup eylem yaptı.

Kadının ailesi, yakınları ve olaya tepki gösterenler öğle saatlerinde Bostancı Metro istasyonunda bir araya geldi. Grup "Yaşam Tarzıma Karışma", "Kadına Şiddete Hayır" yazılı dövizler taşıdı.

"CESARETLİ OLUN"

Saldırıya uğradığı belirtilen kadının eşi, "Kadın kardeşlerime söylüyorum. Böyle bir muameleye denk gelirlerse cesaretli olun. Gidin şikayetçi olun. Durumdan vazife elde etmek isteyenlere müsaade etmeyin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Çeşitli adlarla çıkan namütenahi gazete. Ayrılık tohumunu bir bir atıyor memlekete. İT yetiştirmek için toprağımız münbit. Bularak FUHUŞ satıyor salma gezen bir sürü İT. Sövüyor Yüce İSLAM DİNİNE 3-5 maskara alkışlanıyor. Nesli hazır bunu hürriyeti vicdan sanıyor! ''Kızımızın İFFETİ;ÖRTÜSÜ;NAMUSU batmakta alçağın(ÇUKURUN) gözüne acırım tükürüğüme BİLLAHİ tükürsem yüzüne!

2
3
yanıtYanıtla
Aslan tamer:

Basortusu takiyor diye bir kadina saldiran insan olamaz bence onun irkina bakmaklazim orangutanmi maymunmu bu gerci hayvanlara da hakaret oluyorya

4
0
yanıtYanıtla
Doğan:

Gerçekten ALLAHın emri diye emrettiği gibi örtünene amenna.ama bu zamanda öyle bir tarz yaptılarki alta dar tayt kot giy başına bir bez bağla sonra ben kapalıyım de.tesettür süslenmek değil süsü örtmektir. Yarabbi sen ıslah eyle giyinik çıplakları

1
0
yanıtYanıtla
t.c.:

Müslüman ülkede bunlar yaşanıyorsa yaziklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
t.c.:

Her türlü ahlaksiz giyime modernlik gözüyle bakıpta kendi inancı gereği kapanan kişiye yobaz denilen toplum bireylerinden başka şeyi beklemek saçma olur zaten

0
0
yanıtYanıtla
Lale:

Hiç kimse kimsenin yaşam tarzına karışmamalı. Bu ülkede hala millet başkalarına karışmayı kendinde vazife görüyor. Yobazlar başkalarının hayatına karışıp, herkesin de kendisi gibi yaşamasını isteyenlerdir. Modern dünyada yaşıyoruz, ortaçağda değil. Millet medeniyeti öğrensin biraz. Gittikçe geride kalan zihniyetlerini zorla başkalarına yaşatmaya çalışmasınlar.

0
0
yanıtYanıtla
Ftfh:

Şort giyen kadına saldırınca o da öyle giyinmeseymiş diyenler başı kapalı kadına saldırılınca kıyameti koparıyor. İşte ülke bu yüzden bir yere gelemiyor. Sadece tek bir kitlenin sesi çıkıyor, o kitle herkese yaşam tarzından dolayı saldırıyor. Başkaları onların zihniyetine yakın birine saldırınca da "yaşam tarzıma karışma"diyorlar. Hiç kimse kimsenin yaşam tarzına karışmamalı, bu işler tek taraflı olmaz. Bu ülke kimsenin tabulu malı değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title