Haberler

Kadına Saldıran Erkeği Canlı Yayında Tutmaya Devam Eden Müge Anlı'ya Tepki Yağdı

Güncelleme:

Birgül'den doğan çocuğun kendisinden olduğunu düşünen Faruk, gerçeği öğrendikten sonra Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında Birgül'e vurdu. Saldırının ardından Faruk'un yayında kalmaya devam etmesine sosyal medyada tepki yağdı.

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 yaşındaki oğlunu göremediği için programa başvuran Birgül, canlı yayında beraber yaşadığı Faruk tarafından saldırıya uğradı.

HAMİLE KALDIKTAN SONRA FARUK'UN YANINA YERLEŞTİ

Birgül Memiş, bir kişiden çocuk yaptıktan sonra Faruk ile tanışarak onun evine yerleşti. Burada hamilelik sürecini geçiren Birgül, Görkem adında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Daha sonra Faruk'tan da ayrılan Birgül, Faruk'un çocuğunu kendine göstermediği gerekçesiyle programa başvuruda bulundu.

FARUK, CANLI YAYINDA BİRGÜL'E SALDIRDI

Faruk, Birgül'ün kendisinden ayrılmasının ardından Görkem'in kendi çocuğu olduğu düşüncesiyle çocuğa bakmaya başladı. Toplamda Görkem'e 4 yıl bakan Faruk, yapılan DNA sonucunda canlı yayında çocuğun kendisinden olmadığını öğrendi. Gerçeği öğrenen Faruk, canlı yayında Birgül'e saldırıda bulundu. Programda saldırının ardından apar topar reklama gidildi.

Kadına Saldıran Erkeği Canlı Yayında Tutmaya Devam Eden Müge Anlı'ya Tepki YağdıBirgül Memiş

FARUK'U YAYINDA TUTMAYA DEVAM ETTİ

Faruk'u canlı yayında tutmaya devam eden Müge Anlı, "Faruk biraz bunu bence akrabalarına bir tepki olarak verdiğini düşünüyorum. Faruk'un da aklında soru işaretleri var. Sakinleşsin konuşacağız" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Anlı'nın Faruk'u yayında tutmasına sosyal medyada tepki yağdı. Bir kullanıcı, "Canlı yayında Birgül Memiş'e saldıran Faruk Aydın, hiçbir şey olmamış gibi yayında kalmaya devam etti. Kadınlara hiçbir bahaneyle şiddet gösteremezsiniz. Kadına gösterdiği şiddeti canlı yayınlayanlar, faili neden hala ekranlarda tuttuklarını açıklasın" diyerek duruma sert çıktı.

Diğer bir kullanıcı ise "Bir kadın programında hem canlı canlı kadın dövdüren hem de pişkin pişkin devam eden Müge Anlı ve ekibini protesto ediyoruz." diye tepkisini gösterdi.

Gösterilen tepkiler;

Kadına Saldıran Erkeği Canlı Yayında Tutmaya Devam Eden Müge Anlı'ya Tepki Yağdı

Kadına Saldıran Erkeği Canlı Yayında Tutmaya Devam Eden Müge Anlı'ya Tepki Yağdı

Kadına Saldıran Erkeği Canlı Yayında Tutmaya Devam Eden Müge Anlı'ya Tepki Yağdı

Kadına Saldıran Erkeği Canlı Yayında Tutmaya Devam Eden Müge Anlı'ya Tepki Yağdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Müge Anlı 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (165)

İNSAF:

Bir kadın olarak o birgülü parçalayasım var! İyi calla evliyken başkasından çocuk yap çocuğu dört sene adama baktır şimdi gel çocuk senin değil de bide salak salak gül gelde dayağı yeme az bile

38
4
yanıtYanıtla
İsime ne gerek var:

Kadını savunmuyorum ama hiç bizaman zaten çocuk faruktan demedi ki en başından beri Faruk değil babası oda biliyor bunu dedi bence Faruk biliyodu ama çocuğu almak için öyle söylüyor diye düşündü benim fikrim

yanıt1
yanıt0
KADIN ŞİDDETİ:

BURDA HALA KADINA ŞİDETTEN BAHSEDİLİYOR. SORUYORUM ONLARA 4 SENE BOYUNCA KENDİ ÇOCUĞUN DİYE BAK SONRA PROGRAMDA SENİN COCUĞUN DEĞİL DİYE ÖĞREN. KADIN ZATEN YOLUN YOLCUSU. YARINDA BAŞKA BİRİSİNDEN ÇOCUK YAPAR. BEN OLSA DİLİM DİLİM DOĞRARIMMM

38
2
yanıtYanıtla
HAKLISIN:

HAKLISIN KARDEŞİM O KONUŞANLAR GENİŞ MEZHEPLİ MODEREN İNSANLAR. MADEM ÇOCUK ONUN DEĞİL NE DİYE 4 SENE BOYUNCA BAKTIRIYORSUN. ERKEK KADIN FARK ETMEZ BİR DE PİŞKİN PİŞKİN GÖZ YAŞI DÖKÜYOR

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

boş boş konuşmalara bak kadın değil o yaratık adam az bile yapmış

33
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun yapmayın ya kadın aldatmış adam yıllardır kendisi sandığı çocuk başkasından çıkmış Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın, bu haberi milyonların önünde alan bir kişinin nasıl normal davranmasını bekliyosunuz ben anlamadım tek suçlu kadın burda aynı durumda kadınlar olsa onlar erkeğe saldırsa sorun yok erkek saldırınca vay efendim kadına şiddet bırakın Allah aşkına ya, müge anlı bile sesini çıkartmamış niye çünkü adam sonuna kadar haklı ve bence az bile yapmış

35
1
yanıtYanıtla
yazık!:

o erkekden bu erkeğe atlayan habire çocuk yapan birgül e destek olanlar onunla aynı karekterdedir demekki. . .

34
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Başka adamdan evliyken çocuk yapan suçlu değil. 4yıl başkasının çocuğuna bakan ve aldatılan adammı suçlu artı o kadını görmekten rahatsız değilsiniz de 4 yıldır kocasını aldatan çirkef başkasından çocuk yapan kadınımı görmek istiyorsunuz ortada bir aile bütünlüğü var aile bütünlüğünün yüz karası kadın nasıl haklı ben olsam aynı şeyi yapardım kimse kusra bakmasın kimsenin çocuğuna kimse bakmaz aileler bu şekilde yıpratılmamalı bunu yapan kadında olsa erkekte olsa haksızdir .

34
1
yanıtYanıtla
akt:

birgül maşallah, farukla evliyken başkasından hamile kalmış, o adam çocuğu istememiş, şimdi üç çocuklu evl başka adamla yaşıyor. illegal birlikte olduğu adamların uyuşturucu ve uyuşturucu satıcılığı bağlantısı var. görkem çocuğa faruk sahip çıkmış büyütüyor, köyü köylüleri çok iyi. dna da babası olmadığını duyunca evliyken kaç erkekle yattı belli değil birgülün, o tepki olmasa iyidi, ancak bir anlık elle tepki

29
3
yanıtYanıtla
NEREYE GİDİYOR TOPLUM:

herkesin cvp hakkı var farukta dahil. ki adam karısının ihanetini kaç milyon kişi izleyip rezil oldu. hangi erkek '' aaa öylemi ben diilmişim tamam ozaman '' der. müge hanıma laf edene kadar '' edeeep yahuuuu edep'' herkes kapısının önüne baksın. mügey hanımı ayıplayanlar bi adam kadını öldürürken ses çıkarsınlar ozaman.

yanıt6
yanıt0
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title