Haberler

Kadına Nasıl Davranılır Görsünler!

Tatlıses, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı Olduğunu Öğrenince 'Kadın Bakanlığı mı Var, Bana Versinler' Dedi!

TATLISES, KADIN VE AİLEDEN SORUMLU DEVLET BAKANLIĞI OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE 'KADIN BAKANLIĞI MI VAR, BANA VERSİNLER' DEDİ!

Tatlıses, ilk kez röportajımız sırasında öğrendiği Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı için "Kadın Bakanlığı mı var? Tam bana göre. Ooo bana versinler. O zaman görsünler nasıl davranılır. Yani adımız çıkmış ama ben iyi bir aile babasıyım" dedi. Kadın örgütleri tarafından çok eleştirilen Tatlıses, mahkemelerin "gözü mosmor" kadınlarla dolu olduğunu söyleyip, "İbo bir hareket yapıyor bütün her yerde manşet" diye konuştu.

"Yani sesle sadece hizmet olmuyor. Bir de kulağı, yürekleri doldurduktan sonra cebi boş olan karnı aç olanın, cebini doldurmak, karnını doyurmak için. Bu düşünceyle yola çıktık" diyen Tatlıses, Genç Parti'den (GP) aday olma kararını, aday listelerinin açıklanmasına bir saat kala verdiğini belirtti. "30 senedir biriktirdiğim sevgiyi sadece Urfa'ya gömmek istemedim" diyen Tatlıses, GP'ye ilişkin olarak da, "GP'nin ideolojisi tam bana göre. Ne sağda ne solda merkezde, ortada bir yerde olduğu için, ben de sanatçı olduğum için bunu seçtim. Bir gün içinde karar verdim. Hatta bir saat kala. Urfa'ya gidiyordum biletim Urfa'ydı" diye konuştu. GP'nin yüzde 10 barajını aşacağına inanan Tatlıses, bu konuda Sinan Aygün'ün aktardığı Süleyman Demirel'in "9'da olur 19'da olur" sözlerini hatırlatıyor. GP'ye geçtiği için para aldığı iddialarını da cevaplayan Tatlıses, kendine has üslubuyla, "Çooook.. Sıfır elde var sıfır. Bugüne kadar İbrahim Tatlıses'i kimse satın alamadı. GP de satın alamaz. Bu karakterde bir parti değil" dedi.

Tatlıses, GP'nin hükümette yer alması durumunda kabinede yer alıp almayacağı sorusu üzerine, "İlkokul diplomam yetiyor bakan olmaya. Ama öyle bir şey benim gözümde yok. Bir milletvekili de olsam yapacağım şeyler bellidir" şeklinde konuştu.

Yakasına ilk ben yapışırım!

GP Lideri Uzan'ın "Mazot 1 YTL olacak, ÖSS kalkacak" gibi sloganları için de "Kesinlikle bunlar doğru. Cem Uzan verdiği sözleri tutmazsa yakasına ilk ben yapışırım" diyen Tatlıses şöyle devam etti:

"Bu sözler senet gibidir. Yarın bir seçmen bu ilanı gösterip demez mi ki, 'Sen bunu bizi kandırmak için mi verdin?' Vurmaz mı yüzümüze? Ben halkımdan tokat yemeyi hiç sevmem. Halkın tokadı çok kötü olur. Seni alaşağı eder şaşırırsın. Bu müzikte de böyledir, siyasette de. Sözler yerine gelmezse, direkt Cem Uzan'ın yakasına ben yapışacağım. Ve ilk istifayı da ben vereceğim."

Uçağımı vereceğim!

Tatlıses, ekonomiye ilişkin görüşlerini şöyle açıkladı:

"Ülkemin kalkınması için zenginler, 3 sene devlete çalışacak. Bunu Başbakan, Cumhurbaşkanı zenginden isteyecek. Ben de uçağımı vereceğim, vermezsem şerefsizim. 3 milyon dolar eder. Çak! 2 bin kişiyi rahatlatır. 300 milyon dolarım yok, olsa 100 milyonunu isteseler, vermezsem namussuzum. Bütün önemli zenginleri çağıracaksın. 'Bizim sırtımızda bir kambur var kardeşim. Bizim borcumuz var. 15 milyar dolar gibi bir şey herhalde. Bu borcumuzu üstümüzden atmamız lazım' diyeceksin. Hepsi elini taşın altına koyar. Bir şey olmuyor sinirlerim bozuluyor. Sonra da bana neden siyaset diyorlar."

"Bana göre en büyük oyu kadınlar bana verecek. Onlar istedikleri kadar beni beğenmesinler boşver. Bir gün gelir onlar da döner, onlar da severler. Biz çünkü onların sevemeyeceği, nefret edeceği bir tip değiliz. Biz adam gibi adamız."

"Tatlıses'in bile özel uçağı var, Cumhurbaşkanımızın özel uçağı yok. Yok böyle birşey. Bir tane ATA uçağımız var. Onu bölüşemiyoruz. Niye benim Cumhurbaşkanımın bir uçağı yok? Çok para mı? Millet olarak biz dört tane uçak alırız."

"Şu anda Urfa'da üniversite var ama Oxford yok. Gücümüz yetse, Oxford'u Türkiye'de yaparız ama şeklini bilmiyoruz. 100 dönüm yer mi lazımdır, 200 dönüm yer mi lazımdır, yataklı mıdır değil midir? Bunları bilmek lazımdır."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title