Haberler

Kadın yarışmacı 100 erkeklere taş çıkararak, en büyük balığı yakaladı

Güncelleme:

Kadın yarışmacı 100 erkeklere taş çıkararak, en büyük balığı yakaladı 100 erkek yarışmacı arasında 37 santimetrelik yakalığı turna balığı ile 1'inci oldu Bu yıl 3'üncü düzenlenen Turna Balığı Yakalama Yarışmasında bayan yarışmacı 1'inci oldu Bilecik Belediyesi bu yıl 3'üncü düzenlenen Turna...

Kadın yarışmacı 100 erkeklere taş çıkararak, en büyük balığı yakaladı

100 erkek yarışmacı arasında 37 santimetrelik yakalığı turna balığı ile 1'inci oldu

Bu yıl 3'üncü düzenlenen Turna Balığı Yakalama Yarışmasında bayan yarışmacı 1'inci oldu

BİLECİK - Bilecik Belediyesi bu yıl 3'üncü düzenlenen Turna Balığı Yakalama Yarışmasında 100 erkek arasından 37 santimetrelik yakalığı turna balığını yakalayan bayan yarışmacı 1'inci oldu

Pelitözü Gölpark'ta düzenlenen etkinlik için Cumartesi gecesi Bilecik'e gelerek, geceyi kamp kurarak, geçiren doğa severler, Pazar günü gerçekleştirilen yarışmada yakaladıkları balıkları daha sonra tekrar göle bıraktı. Sakarya'dan Kütahya'ya, İstanbul'dan Eskişehir'e 100'ün üstünde doğa severin katıldığı 3. Turna Balığı yarışması ile Bilecik'in doğal güzellikleri tanıtıldı. Çocukların da aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşanırken aynı zamanda Bilecik'in doğal güzellikleri paylaşıldı.

"Bilecik'in güzelliklerini duyurmaya devam edeceğiz"

Etkinliğe katılarak, doğaseverler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Semih Şahin, "Bilecik'in güzelliklerini duyurmaya devam edeceklerini belirterek, "Ben öncelikle birçok şehirden ilimize gelen konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bilecik'in doğal güzelliklerini duyurmayı amaçladığımız bu etkinliği, pandemi nedeniyle geniş kapsamlı yapamadık. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük ve festival havasında gerçekleştirilecek bir etkinlik olarak tekrar gerçekleştiririz" ifadelerini kullandı.

Birinciliği bayana verdi

Başkan Şahin, konuşmasının ardından standart limit altında olmasına rağmen dereceye giren balıkçılardan Aysel Araç, İsmail Keçeci 37 santimetrelik turna balığı yakaladılar. Birinciliği 2 yarışmacı paylaşırken, İsmail Keçeci birinciliği Aysel Araç verdi. Kendisi ikinciliği tercih ederken, üçüncü Özcan Topal oldu. Dereceye girenlere olta takımı ve malzemelerinden oluşan ödüllerini takdim etti.

Başkan Şahin, etkinliğe katılan çocuklara da balıkçılık malzemelerinden oluşan hediyeler vererek, fotoğraf çektirdi. Yarışmacılar da düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Özgür Algın ve birim müdürlerinin de katıldığı etkinlik, konuklara pide ve ayran ikramı ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Pelitözü Bilecik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title