Haberler

Kadın U19 Milli Takımı İtalya Maçına Hazır

Güncelleme:

2014-15 UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu 4. Grup'taki ilk maçında yarın İtalya ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde karşı karşıya gelecek olan Kadın U19 Milli Takımı, son çalışmasını maçın oynayacağı şehir stadyumunda gerçekleştirdi.

13-18 Eylül 2014 tarihlerinde İnegöl ve Bursa'da oynayacağı UEFA Kadınlar U19 Avrupa Şampiyonası eleme turu müsabakaları hazırlıklarına teknik direktör Talat Tuncel yönetiminde sürdüren Kadın U19 Milli Takımı, yarın saat 14.00'da İnegöl Şehir Stadyumu'nda oynayacağı İtalya maçının son hazırlıklarını, maçın oynanacağı statta gerçekleştirdi.

"KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadın U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Talat Tuncel, "İtalya, Avrupa kadın futbolunda çok önemli bir ülke. Bizde kendimizi biliyoruz. İtalya takımını çok fazla tanımıyoruz. Çünkü burada 96-97 karışımı bir takım oynuyor. Yeni oluşan bir takım. Bizim bir avantajımız var, biz geçen sene de bu takımla elit turda oynadık. O yüzden biz daha hazır bir takımız. Fakat İtalya'nın kadın futbolundaki gücü tartışılmaz. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Kızlarımız buna hazır. Hedefimiz 4 ülke arasında ilk ikiye girmek. Bunu başaracağımızdan eminiz. Tabi ki İtalya gibi bir takımı yenmek içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendi takımıma çok güveniyorum. İstediğimiz oyunu da sahaya yansıtacağımızdan eminim" diye konuştu.

"GALLER BİZİMLE AYNI SEVİYEDE BİR TAKIM"

Gruptaki diğer maçları da değerlendiren Tuncel, "Galler bizimle aynı seviyede bir takım. Üç takım da çok güçlü. Galler ile oynayacağımız maç bu grubun ikincisini belirleyebilecek bir maç. Bundan önce oynadığımız turnuvalarda ve aldığımız sonuçlarda Galler'i geçebileceğimizi düşünüyorum. Kazakistan, tamamen kapalı bir kutu. İyi mücadele eden ülkeler. Bizim de kötü huyumuz, son maçlarda performansımız oldukça düşüyor ama biz işi son maça bırakmamaya çalışacağız. İnegöl ilçesi ve taraftarlarının bu maça çok önem vereceğini düşünüyoruz. İnegöl halkının bizi desteklemesini bekliyoruz" dedi.

"İNEGÖL TARAFTARININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Takım kaptanı Ebru Topçu ise, "İtalya'nın güçlü bir rakip olduğu söyleniyor ama biz elimizden geleni yapacağız. Buradaki hedefimiz gruptan birinci olarak çıkmak. İnşallah olur. Galler ve Kazakistan'a göre İtalya'yı daha kuvvetli görüyoruz. Çünkü Avrupa 3.'sü olmuş bir takım. Gayet takım olarak uyumluyuz. Kamplarımız gayet zevkli geçiyor. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. İnegöl taraftarının da desteğini bekliyoruz" ifadelerini kulandı.

DÜDÜK KATERYNA ZORA'DA

Yarın İnegöl İlçe Stadyumu'n da saat 14.00'da başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Kateryna Zora yönetecek. Grupta oynanacak günün diğer maçında ise Galler ile Kazakistan karşı karşıya gelecek. Minareli Çavuş Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma da saat 14.00'da başlayacak. Türkiye, İnegöl Şehir Stadyumu'nun ev sahipliğindeki ikinci maçını 15 Eylül Pazartesi günü Galler, üçüncü maçını ise 18 Eylül Perşembe günü Kazakistan ile oynayacak.

44 takımın 4'erli 11 grupta mücadele edeceği 2014-15 UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu maçları sonunda 11 grup lideri ve en iyi 10 grup ikincisi Elit Tur'a yükselecek. U19 Kadınlar Ülke Sıralaması'nda ilk 3 sırada bulunan Almanya, İngiltere ve Fransa'nın direkt olarak katılacağı Elit Tur'da 24 takım 4'erli olarak 6 grupta mücadele edecek. 9-14 Nisan 2015 tarihleri arasında oynanacak Elit Tur maçlarında gruplarını lider bitirecek 6 takım ile en iyi grup ikincisi finallere katılmaya hak kazanacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak İsrail, finallere direkt katılacak. Kadın U19 Milli Takımı'n kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Meryem Koç (Adana İdmanyurdu), Ülkay Kollu (Herforder Borussia Friedenstal), Berna Yeniçeri, Ebru Topçu (Konak Belediyespor), Kübra Berber, Semanur Akbaş (Derince Belediyespor), Esma Kevser Aksan, Zelal Baturay (Gazikentspor), Serra Çağan (Karşıyaka Koleji), Bahar Güvenç, Büşra Demirörs, Ayşenur Büyükciğer (1207 Antalyaspor), Beyza Kocatürk (Kireçburnuspor), Selin Dişli (Bayer 04 Leverkusen), Ayşe Önal, Selin Sivrikaya (Beden Eğitim ve Spor Eğitim Merkezi), Remziye Bakır (Fomget Gençlik ve Spor), Dilay Sobacı (Adana İdmanyurdu), Azize Erdoğan (7 Eylül Gençlik ve Spor), Birsen Yavaş'tan (Rize Belediyespor)." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galler İnegöl İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title