Haberler

Kadın Sürücü Sulama Kanalına Düştü Vatandaşlar Kurtardı

Kadın sürücü sulama kanalına düştü vatandaşlar kurtardı Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü sulama kanalına düşünce, sürücü ve yanındakiler vatandaşlar tarafından kurtarıldıADANA - Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü sulama kanalına düşünce, sürücü ve...

Kadın sürücü sulama kanalına düştü vatandaşlar kurtardı

Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü sulama kanalına düşünce, sürücü ve yanındakiler vatandaşlar tarafından kurtarıldı

ADANA - Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü sulama kanalına düşünce, sürücü ve yanındaki şahıslar vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Hanefi Dilmeç (30), otomobiliyle beraberindeki Burcunur Akgöz ile Mavi Bulvar'dan Öğretmenler Bulvarı istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına düştü. Olayı gören vatandaşlar ise kanala atlayarak Dilmeç ve Akgöz'ü sudan çıkardı. Şoka giren Akgöz ise vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Kazanın ardından babasını arayan, Dilmeç, "Baba lütfen anneme bir şey söyleme, arabayla kanala düştüm. Bende bir şey yok, araba mahvoldu" dediği öğrenildi.

Vatandaşlar ise, Dilmeç'i, teskin etmeye çalıştı. Dilmeç ve Akgöz'ün tedavileri sağlık ekipleri tarafından ayakta yapıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title