Haberler

Kadın Kick Boksçular Muğla'da Ringe Çıktı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde Kick Boks turnuvası düzenlendi.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde Kick Boks turnuvası düzenlendi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde Dalaman Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen turnuvaya Manisa, Aydın ve Muğla'dan 30 bayan sporcu katıldı.

"Kadına şiddete hayır" sloganı ile düzenlenen Kick Boks maçlarının açılış konuşmasını yapan Dalaman İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Saniye Uyar Kırık; "Kadın toplumsal alanın içindeyse o toplum medenidir. Maalesef kadınlarımız sıklıkla şiddet olaylarına maruz kalıyor. Cinsiyet ayrımı yapılmadan kadın haklarına saygı duyulmalıdır. Ülkemizde ki ve Dünya'daki kadınların, kadınlar gününü kutluyorum" diye konuştu.

Kadına yönelik şiddeti kınadıklarını ifade eden Türkiye Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Serhat Özcan; 2016 faaliyet programımızda yer alan Dünya Kadınlar Gününe özel müsabakalarımızı yapıyoruz. Ülkemizdeki ve Dünya'daki kadınların bu sporu yaparak kendilerini koruyabileceklerini düşünüyoruz. Muğla'nın yanı sıra Aydın ve Manisa ilinden sporcularımız geldi. Toplam 30 sporcumuz müsabakalara katılacak, turnuvanın ardından sporcularımıza madalyalarını ve kupalarını taktim edeceğiz" dedi.

Her zaman için kadınların yanında yer almaya devam edeceklerini dile getiren Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise; "Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeni ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün bünyesinde kadınların kendisini koruyabileceği bir spor olduğunu gördüğümüz Kick Boks organizasyonuna katılarak, sporcularımıza çiçeklerini verdik. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum. Kadına yönelik şiddeti de kınıyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dalaman Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (1)

GÖKSEL ŞEVK:

BAŞKASININ YUVASINI YIKIP SONRADA UTANMADAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR SONRADA KADINA ŞİDDETE HAYIR YOK BÖYLE BİR DÜNYA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title