Haberler

Kadın Hırsızlar, Alışveriş Yapmaya Gelen Genç Kadını Soydu... Hırsızlık Anları Kamerada

Kadın hırsızlar, alışveriş yapmaya gelen genç kadını soydu.

Kadın hırsızlar, alışveriş yapmaya gelen genç kadını soydu... Hırsızlık anları kamerada

BATMAN - Batman'da 2 kadın, mağazaya alışverişe gelen genç bir kadını takip ettikten sonra etrafını çevirerek kaşla göz arasında 300 TL ve 4 tane kart çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Batman'da Gülistan Caddesindeki bir mağazaya 2 kadın hırsız, alışverişe gelen genç bir kadını takip ettikten sonra etrafını çevirerek kaşla göz arasında 300 TL ve 4 tane kart çaldı. Olay 15 Ağustos saat 18: 00 civarında bir mağazada oldu. İddiaya göre Antalya'dan Batman'a misafirliğe gelen genç kadın bayram alışverişi için bir giyim mağazasına girdi. Alışveriş yapmak isteyen kadın hırsızlar tarafından soyuldu. Parasının çalındığından haberi olmayan genç kadın alışverişe devam etti. Hırsızlar etrafında bir süre dolanırken bir şeyler hissedip arkasına dönen genç kadına yanlışlıkla çarptıklarını söyleyip parayı çaldıktan hemen sonra mağazayı terk etti. Kasaya ödeme yapmaya gelen genç kadın o anda parasının çalındığını fark etti. Durumu mağaza yetkilisine bildirdi. Bunun üzerine mağaza yetkilisi genç kadının alışveriş yaptığı zaman dilimini inceleyerek, parasının çalındığını tespit etti. Polis merkezini arayan genç kadın hırsızlardan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri 2 kadın hırsızı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Batman 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title