Haberler

Kadın Dizisinde Sarp ve Bahar'ın Kavuşma Sahnesinde Gözyaşları Sel Oldu

Güncelleme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın'ın yeni bölüm fragmanında beklenen buluşma gerçekleşti. Dizinin yeni bölümünde Bahar öldü sandığı Sarp'ı yıllar sonra karşısında görünce gözyaşlarına boğuluyor.

Kadın dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın dizisi yeni bölümde Bahar öldü sandığı Sarp'ı yıllar sonra karşısında görünce gözyaşlarına boğuluyor. Sarp ve Bahar'ın kavuşmasına şahit olan Arif ise yıkılıyor.

KAVUŞMA SAHNESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Kadın 40. bölüm final sahnesinde ise Sarp, öldüğünü sandığı sonra da karşısına çıkmak için günlerce beklediği Bahar'ının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise beklenen buluşma gerçekleşiyor. Bahar, Sarp'ı gördüğünde gözyaşlarına hakim olamadı. "Bahar'ım" diyerek sarılan Sarp gözyaşlarına boğuldu.

Kadın Dizisinde Sarp ve Bahar'ın Buluşmasında Gözyaşları Sel Oldu

ARİF HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Kadın'ın yeni bölüm fragmanında ise Sarp ve Bahar'ın birbirlerine sarıldığı anları Arif'in gördüğü ortaya çıkıyor. Bahar'a evlilik teklif eden Arif gördükleri karşısında büyük bir yıkım yaşıyor.

Kadın Dizisinde Sarp ve Bahar'ın Buluşmasında Gözyaşları Sel Oldu

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin'in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan'a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp'ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar'ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar'ın karşısına çıkmaya karar verir.

Kadın Dizisinde Sarp ve Bahar'ın Buluşmasında Gözyaşları Sel Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Ali:

Fakirlik, yokluk temalı diziler hep tutmuştur. Bakınız bizim hikaye, kadın, anne. . . Çünkü fakir halk, kendi hayatını bölüm başı onbinlerce TL alan zengin oyuncular oynayıp TV''den görünce ayrı bi bağlanıyor diziye. Reyting mühendisliği budur.

36
2
yanıtYanıtla
burhan:

o mühendis başarılı bir mühendismiş. :)

yanıt10
yanıt0
zavallı:

arif başka kapıya hadi bay salako hışşşşş

5
29
yanıtYanıtla
TKKY:

BÖĞÜRE BÖĞÜRE AĞLADIM YA OFF. xD

10
14
yanıtYanıtla
OKTAY ULUĞ:

:))

yanıt0
yanıt0
OKTAY ULUĞ:

GEL ARİF GİT ARİF. . BABAN HAKLI:)

17
3
yanıtYanıtla
reyting:

acıtasyon = reyting

13
4
yanıtYanıtla
Enderakyurt:

Arif bunları hak etmiyor sevgi neydi

13
2
yanıtYanıtla
nurcan:

sevgi emekti tabiki :)

yanıt0
yanıt0
Analiz:

Dizi anlamını ve çekiciliğini yitirdi bu sahneden sonra. . . Bundan sonra kendisini diğer dizilerden ayıran fark da ortadan kalkmış oldu. Başarılı bir yapım, tebrikler. . .

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title