Haberler

Kadın Destek Merkezi Kursiyerleri Film Etkinliğinde Buluştu

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, Kadın Destek Merkezi kursiyerleri, film etkinliğinde bir araya geldi.
Hani Kaymakamlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Kadın Destek Merkezi'nde kursiyerler, sosyal yaşam faaliyetleri kapsamında düzenlenen...

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, Kadın Destek Merkezi kursiyerleri, film etkinliğinde bir araya geldi.

Hani Kaymakamlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Kadın Destek Merkezi'nde kursiyerler, sosyal yaşam faaliyetleri kapsamında düzenlenen film etkinliğinde bir araya geldi. Kursiyerler Sermiyan Midyat'ın yönettiği 'Hükümet Kadın' filmini izledi.

Kadın Destek Merkezi tarafından düzenlenen Sinema etkinliğine Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı'nın eşi Ayşe Sarı da katıldı. Kadın Destek Merkezi'nde kadın kursiyerlerle bir araya gelip, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ayşe Sarı, "İlçede kadınlarımıza yönelik olarak bu tür etkinliklerin düzenlenmesi kadınlarımız açısından son derece önemlidir. Bende bir kadın olarak ilçe de bu tür etkinliklerin düzenlemesini son derece olumlu buldum ve çok sevindim. Kadının, bir anne olarak evlatlarını olabildiğince hoşgörülü ve farklılıkların bir zenginliği olduğunu idrak eden nesiller olarak yetiştirmeliyiz" dedi.

Konuşmaların ardından kursiyer kadınlar, 'Hükümet kadın' filmini izledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title