Haberler

Kadıköy Otoparkı Ücretsiz Hizmet Vermeye Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kadıköy Mahallesi’ndeki 805 araç kapasiteli kapalı otoparkı ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kadıköy Mahallesi'ndeki 805 araç kapasiteli kapalı otoparkı ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde bulunan 805 araç kapasiteli katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile ücretsiz hizmet vermeye başladı. 19 Şubat 2018 Pazartesi gününden itibaren vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Bölgedeki trafik yükünü azaltmak ve yasal olmayan parklanmaların önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen uygulama ile ücretsiz katlı otopark, 7 gün 24 saat ücretsiz olarak hizmet verecek.

İzmit Turan Güneş Caddesi'nde, parklanmanın yasaklanmasının ardından vatandaşlar araçlarını kapalı, katlı otoparka ücretsiz olarak park ediyorlar. Turan Güneş Caddesi'ndeki trafik sıkışıklığını en aza indirecek uygulamada vatandaşlar da park yeri konusunda mağdur olmuyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title