Haberler

Kadıköy Mahşer Yeri Gibi!

Fenerbahçe Galatasaray Maçı İçin Geri Sayım Başladı.. Kadıköy Tezahüratlarla İnliyor.. Sahanın Dışında İse Gergin Anlar Yaşandı..

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.. KADIKÖY TEZAHÜRATLARLA İNLİYOR.. SAHANIN DIŞINDA İSE GERGİN ANLAR YAŞANDI..

Maçın başlamasına artık dakikalar var.. Sahanın içi tezahürattan inlerken saha dışında yine hiç de hoş olmayan gergin anlar yaşandı..

Karayoluyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gruplar halinde gelen Galatasaraylı taraftarlarla, Fenerbahçe taraftarları arasında stada girişte gergin anlar yaşanırken, zaman zaman iki takım taraftarları birbirine taş attı.

Yaklaşık 200 kişilik Galatasaray taraftar grubunun gelişi sırasında yolun üst bölümündeki köprüde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-kırmızılı gruba taş atarken, zaman zaman yerden sökülen taşların da bu grubun üstüne atıldığı görüldü.

Büyük tehlikenin yaşandığı bu olay esnasında köprü üzerinde bulunan güvenlik güçlerinin herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekerken, daha sonra müdahalede bulunan emniyet güçleri bir Fenerbahçe taraftarını gözaltına alındı.

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, sıkı aramadan sonra kendilerine ayrılan tribüne alınırken, çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar da çeşitli nedenlerden dolayı gözaltına alındı.

Taşkınlık yaptıkları gerekçesiyle tribünden de çok sayıda Galatasaray taraftarının tribünden çıkarılarak polis araçlarına bindirildiği görüldü.

Öte yandan stadın başka bölümlerinde gözaltına alınan Fenerbahçeli taraftarların da aynı şekilde araçlara bindirildikleri gözlendi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title