Haberler

Kadıköy'de Yangın Paniği

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de 11 katlı binanın giriş katındaki nalburda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Kadıköy'de 11 katlı binanın giriş katında bulunan nalburda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yoğun duman binayı ve çevresini etkisi altına alırken vatandaşlar maske takmak zorunda kaldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye erinin merdivenden düşmesi de görüntülendi.

Yangın saat 09.00 sıralarında Merdivenköy Mahallesi Çömlekçi Çukuru Sokak'ta bulunan 11 katlı binanın giriş katındaki  nalbur dükkanının deposunda çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemen yangında depoda bulunan plastik malzemelerin yanmasıyla binanın tamamı dumanla kaplandı.

MASKE DAĞITILDI

Yangını farkeden bina sakinleri korku ve panikle kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yeirn çok sayıda itfiaye ekibi sevkedildi. Yangın nedeniyle bina ve çevresi duman kapladı.Yoğun duman nedeniyle çevredeki vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bir vatandaş eczaneden aldığı maskeleri çevredekilere dağıttı.

İTFİAYE ERİ MERDİVENDEN DÜŞTÜ

İtfiaye ekipleri işyerinin önünden ve arka kısmından yangına müdahale etti. Binanın arka girişindeki müdahale sırasında itfaiye ekipleri duvarı ve camları kırarak yangına köpükle müdahaleye başladı. Merdivene çıkarak köpükle müdahale eden bir itfaiye eri söndürme çalışmaları sırasında merdivenden düştü. Kameralar tarafından görüntülenen olayda itfaiye erinin yardımına arkadaşları koştu. Yerden kaldırılarak yangın yerinden uzaklaştırılan itifaye erinin durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışması sonucunda kontrol altına alındı. Yangında ölen yada yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çömlekçi İstanbul Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title