Haberler

Kadıköy'de Uyuyan Kamyon Şoförü, Önünde Giden Araca Çarptı : 1 Ölü, 1 Yaralı

Seyir Halinde Direksiyon Başında Uyuduğu İddia Edilen Kamyon Şoförü Kamyonete Arkadan Çarptı. Kamyoneti Uzun Süre Önünde Sürükleyen Kamyon Güçlükle Durabilirken Kaza Sonrası Bir Kamyonette Bulunan Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

Seyir halinde direksiyon başında uyuduğu iddia edilen kamyon şoförü kamyonete arkadan çarptı. Kamyoneti uzun süre önünde sürükleyen kamyon güçlükle durabilirken kaza sonrası bir kamyonette bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 04.00 sıralarında D100 Karayolu Kadıköy istikameti Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Ahmet Mete'nin kullandığı 45 Z 4205 plakalı kamyon, içinde baba oğlunu bulunduğu 34 BF 2669 plakalı kamyonete arkadan hızla çarptı. Kamyon şoförünün uyuduğu için çarptığı iddia edilen kamyonette bulunan Fahrettin Emin (56) kazada hayatını kaybederken oğlu Mehmet Emin yaralı olarak kurtuldu.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kaza sonrası baba Fahrettin Emin araç içinde can verirken oğlu için ambulans istendi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Fahrettin Emin'in diğer oğlu babasının cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. İki oğul kendilerini yerlere atarak kamyon şoförüne sitem ederken acılı oğulları polisler sakinleştirdi. Olay sonrası Mehmet Emin ambulansla hastaneye gönderilirken, Fahrettin Emin'in cansız bedeni de Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası kapatılan karayolu araçların çekilmesinin ardından trafiğe açılırken kazaya neden olan kamyon şoförü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title