Haberler

KADIKÖY'DE POLİSİ VURAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ KAMERADA

KADIKÖY'de polisin hırsızlık çetesine düzenlediği operasyonda polise ateş açarak yaralayan şüphelinin de aralarında bulunduğu 5 kişi yakalandı.

KADIKÖY'de polisin hırsızlık çetesine düzenlediği operasyonda polise ateş açarak yaralayan şüphelinin de aralarında bulunduğu 5 kişi yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık anları ve evlerine yapılan operasyon kameralara yansıdı.

POLİSLE ÇATIŞAN ŞÜPHELİLER BİR POLİS MEMURUNU YARALADI

Kadıköy Erenköy Mahallesi Azim Sokak'ta geçen salı günü saat 17.30 sıralarında beyaz renkli otomobille gelen 4 kişi hırsızlık için bir apartmana girmek üzereyken takipte olan polis ekiplerine yakalandı. Şüphelilerden biri polis memuruna ateş açarak yaraladı. Polise ateş açan hırsızlık şüphelileri ekiplerin çalışması sonucu yakalandı. Polis ekipleri yaptığı detaylı incelemeler sonucunda olaylara karıştığını tespit ettiği bir şüpheliyi daha adresine yaptığı operasyon sonucu yakaladı.

16 AYRI EVDEN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Gözaltına alınan şüphelilerin akşam 19.00 ve 22.00 saatleri arasında Kadıköy'de önceden tespit ettikleri lüks dairelerin kapı göbeklerini kırarak girdikleri öğrenildi. Hırsızlık şüphelilerin 16 ayrı eve bu yöntemle girerek çelik kasa çaldıkları belirtildi. Şüphelilerin 16 ayrı evden toplamda 2 milyon değerinde ziynet eşyası ve nakit para çaldıkları tespit edildi.

Sorgulanan Sinan Y.(37)'nin 12 adet suç kaydı, Erdal B.(46)'nın 38 adet suç kaydı, Emrah E.(31)'in 40 adet suç kaydı, Sinan D.(31)'in 48 adet suç kaydı ve cinayet suçundan aranması olduğu, Kemalettin P.(33)'ün ise 45 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheliler şubedeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüphelilerin evlere maskeli olarak girdikleri anlar apartmanların güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin kapı göbeklerini kırarak apartmana girdiği anlar görüntülerde yer aldı. Polis ekiplerinin bir şüphelinin evine yaptığı operasyon ve arama yaptığı anlar ise polis kameralarına yansıdı.

Görüntü Dökümü

(Güvenlik kameraları)

-Şüphelilerin apartmanlara maskeli olarak gelmesi

-Maskeli şüphelilerin apartman kapı göbeklerini kırarak içeri girmesi

-Şüphelilerin hırsızlığın ardından apartmandan çıkması

(Polis kamerası)

-Bir şüphelinin evine yapılan operasyon anı

-Şüphelinin polis ekipleri tarafından evinin aranması

(Aktüel)

-Şüphelilerin şube çıkışı


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title