Haberler

Kadıköy'de Liseli Genç Kıza Yumruk Atan Saldırgan Hakkında Hapis İstemi

Güncelleme:

Kadıköy'de 17 yaşındaki genç kıza yolda yürüdüğü sırada yumruk atan A.K.G. için 1 yıl 6 ay hapis cezası istendi.

Kadıköy'de 17 yaşındaki genç kıza yolda yürüdüğü sırada yumruk atan A.K.G. hakkında "silahla kasten yaralama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde 26 Ocak tarihinde lise öğrencisi 17 yaşındaki B.G.K.'ya kaldırımda yürürken yumruk atan A.K.G. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

"BASİT YARALAMA"

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, müşteki B.G.K.'nın okula gittiği sırada karşıdan gelen şüpheli A.K.G.'nin aralarında hiçbir söz ve tartışma olmamasına rağmen hiçbir şey demeden müştekinin burnuna parmağında yüzük bulunan eli ile vurarak yaralanmasına neden olduğu anlatıldı.

İddianamede, yaralanma sonucu düzenlenen rapor içeriğine göre müştekinin burun ve burun kökü çevresinde bir cm yüzeysel cilt kesisi bulunduğu ve ödemi mevcut olduğunun tespit edildiği belirtilirken, müştekinin basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı kaydedildi.

KİMLİĞİ KAMERALARLA TESPİT EDİLMİŞTİ

Müştekinin olay sonrasında karakola giderek şikayette bulunduğuna yer verilen iddianamede, olay yeri görüntülerinden güvenlik görevlilerince yapılan araştırma sonucu şüphelinin kimliğinin tespit edildiği vurgulandı.

YÜZÜK SİLAH SAYILDI

Saldırganın, genç kızın yüzünü çizen yüzüğü silah sayıldı. İddianamede şüphelinin A.K.G.'nin, "silahla kasten yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame, gönderildiği mahkemece kabul edilirse şüpheli önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kadıköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim 125. bölüm izle! Kardeşlerim yeni bölüm full HD izleme linki! Kardeşlerim son bölüm neler oldu? Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan!
500

Yorumlar (13)

Ramazan hacı:

1 yıl 6 ay çok az en az 4 sene yatsın.birde sakal bırakıyor sözde müslüman

8
1
yanıtYanıtla
Birisi:

Yüzüğün silah sayılmasına gerek yok kendi başlı başına silah zaten

6
1
yanıtYanıtla
idam:

ne cok vermişler ıdam kardesım ıdam artık ınsanlar cezaları komık buldugu ıcın yolda tanımadıgı kısıye bıle saldırıyor. . . yakında elınde sılahla gezenler kus gıbı gelen gecenlerı zevk ıcın vuranları gorursek sasırmam. .

4
0
yanıtYanıtla
garip:

Bu herifin akli dengesi bozuk, kadıköy de sokaklarda çok kez gördüm. Kendine kendine konuşur, küfürler eder. Yeri hapis değil akıl sağlığı tedavisidir. Bilinci olan biri değil gibi duruyor gördüğünüzde. .

2
2
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Yapanin yanina herzaman kar kaliyor iste

3
0
yanıtYanıtla
Halk:

Yav kardeşim cezaevinde de yer yok bu adam basın zoruyla yargılanmakta yoksa ...ha birde şu var yanlış anlaşılmasın ama adam meczup belli

1
1
yanıtYanıtla
KUPAMUZİ İSTEYRUK:

Yapanın yanına kar kalmasın ağır ceza verilsin

2
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Yüzük olmasa ceza yok desene korkmayın elinizi korkak alıştırmayın hakimler Suçlular masum insanlara acıyorlarmı 10 sene ceza vermek lazım

2
0
yanıtYanıtla
geldim gördüm dondum:

Akıl hastası falan herhalde, yani neden yapar ki böyle bir şeyi insan.

1
0
yanıtYanıtla
İLKER:

az bile o ceza oldu canı sıkılan içi daralan bir birine yumruk atsın ne güzel memleket

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title