Haberler

Kadıköy'de Duvar Üzerindeki Kediye Yumruklu Saldırı

Güncelleme:

Kadıköy'de apartmanın önündeki sokak kedisine yumrukla saldıran bir kişiye çevredekiler tepki gösterdi. Apartman sakinleriyle, saldırgan arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Kadıköy'de bir apartman girişinde bekleyen sokak kedisi, yumruklu saldırıya uğradı. Olayı gören apartman sakinleri saldırgana tepki gösterdi. Apartman sakini genç ile saldırgan arasında kavga çıktı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kediye yumruk atan kişi ile kavga eden gencin annesi Aslı Eroy, o naları anlattı.

DUVARIN ÜZERİNDEKİ KEDİYİ YUMRUKLADI

Olay, dün öğlen saatlerinde Kadıköy Göztepe'de meydana geldi. Apartman girişinde bulunan duvarın üzerinde oturan sokak kedisi, yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Yumruğu yiyen kedi savrularak yere düştü. Pet shop dükkanında bulunanlar o anları güvenlik kamerasından fark etti. Pet shop dükkanı sahibi Aslı Eroy, dışarı çıkarak saldırgana sözlü tepkide bulundu. Saldırgan ise geri dönerek kadının oğlu ile kavga etti. Bunun üzerine sokakta bulunan vatandaşlar kavgayı ayırıp, saldırganı uzaklaştırdı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Yaşanan saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kimliği belirsiz kişi sokak üzerinde yürüyor ve kedinin yanına yaklaşıyor. Ardından bir anda kediye yumruk atıyor. Aldığı darbenin etkisiyle yere düşen kedi kaçıyor. Pet shop dükkanının sahibi yaşanan olayı görünce dışarı çıkarak saldırgana tepki gösteriyor. Bunun üzerine geri dönen saldırgan ile dükkan sahibinin oğlu arasında kavga yaşanıyor. Kavga sokaktaki diğer vatandaşların müdahalesiyle son buluyor.

SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Pet shop dükkanının sahibi Aslı Eroy, bugün polis merkezine giderek yumruklu saldırgandan şikayetçi oldu. Eroy yaşanan olayla ilgili şunları söyledi. "Maalesef sokakta hayvanlara, canlılara bu şekilde eziyet eden insanların cezalandırılmasını istiyoruz hepimiz. Şu küçücük masum yavruya nasıl kıydılar bilmiyorum. Yumrukladılar ve gittiler. Çok üzgünüm bu konuda. İnşallah bir daha tekrarlanmaz. Gerekeni yaptım ben, bundan sonra da adalete bırakıyorum. Ben içeride kameralara bakıyordum. Dışarı çıktım yumruklandığını gördükten sonra 'ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. Tepkimi dile getirdim. O da tabii ki kaçmak zorunda kaldı. Daha sonra oğlum dışarı çıktı. Bir kavga edildi. Kaçtı gitti. Bir daha da bulunamadı."

Güvenlik kameralarını inceleyen polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy kavga Haberler

500

Yorumlar (62)

Mert:

Bulun bunu ben vurim soz gider yatarim.

17
5
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Vay kani bozuk vay kediyemi gucun yetti zavalli kedi ellerin kirilsin insallah

22
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu namussuz bulunup cezalandirilmali

20
2
yanıtYanıtla
ENGİN TETİK:

aynısını sana nasip etsin yüce Allah ım . . .

19
1
yanıtYanıtla
turanlar:

su kedileri görebilmek için farkli ülkelerden gelen insanlar var şu kedilere belediyeler el atsin koruma altina alsin sokak aralarina yuva ve mamalari verilsin gerçekten istanbula güzellik katiyor kediler yabanci insanlar şaşiriyor kedilerin esnafla ve insanlar arasinda baği olmasina şu güzelliği değerlendirin

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

biri artık bu şiddet ve cinnete dur desin. . .

17
0
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

HAYVANLARA EZİYET VE ŞİDDET UYGULUYANLARA , PARA CEZASI DEĞİL HAPİS CEZASI . . . .

17
0
yanıtYanıtla
Ayla:

ÜSKÜDAR SÖZDE DINDAR VE SOKAK KEDILERINE KÖPEKLERINE YEM VERMIYORLAR VE O HAYVANCIKLAR ÖYLEBAKIMSIZ ANLATAMAM. . . ICIM YANIYOR. . . . . ÜSKÜDARDA SOKAK HAYVANLARINA YEM VERIRKEN KORKUYORUM BIRI SALDIRACAK DIYE, CÜNKÜ ÜSKÜDAR DA HAYVANLARA YEM VERENI GÖRDÜLER MI AZARLIYORLAR, SALDIRIYORLAR. GÖZÜMLE GÖRDÜM YASADIM. KADIKÖY, E ISE SÖZDE DINSIZ DIYORLAR AMA SOKAK KEDI VE KÖPEKLERI SISMAN, IYI BAKILDIGI VE YEM VERILDIGI BELLI. . . . SIMDI SEVGILI OKURLAR, VARIN GERISINI SIZ DÜSÜNÜN.

12
5
yanıtYanıtla
Ayla:

Erdem Celik, YALAN söylemiyorum. . . HAYVANLARA YEM VERDIM DIYE ÜSKÜDAR DA BANA SÖZLÜ SALDIRI YAPILDI. SIZ YIRMI KEDIYE BAKIYORSUNUZ, ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN, BENDE YEM TORBALARI ILE SOKAK SOKAK DOLASIP HAYVANLARA YEM VERIYORUM EN AZ 50 KEDIYE

yanıt4
yanıt0
çok akıllı:

çok iyi vurdun helal olsun kralsın

1
15
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title