Haberler

Kadıköy'de denize atlayan iki kadın boğulmaktan son anda kurtarıldı

KADIKÖY'de birbirleriyle iddialaşarak denize atladıkları ileri sürülen iki kadın, boğulmaktan son anda kurtuldu.

KADIKÖY'de birbirleriyle iddialaşarak denize atladıkları ileri sürülen iki kadın, boğulmaktan son anda kurtuldu. Kadınların imdadına çevredeki esnaflar yetişti.
Olay, Kadıköy İskelesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, sahilde arkadaşlarıyla oturan 2 kadın, birbirleriyle iddiaya girerek birdenbire denize atladı. Yaşanan olayı gören esnaf, denize atlayarak boğulmak üzere olan iki kadını kurtardı. İki kadın olay yerine gelen ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Genç kadınların denizden çıkartıldıktan sonra teknede bekleyişleri cep telefonu kameralarına yansıdı.
Denize atlayan iki kadını kurtaran esnaf İbrahim Aydın, "Burada esnafım, çay satıyorum. Tam karşıda oturuyordum, dinleniyordum. Burada 4 tane arkadaş, galiba kardeşlerdi, iddiaya girmişlerdi. Atlarsın, atlayamazsın gibi laflar duydum, geldi bana sesleri. Gençler atladı. Kızlar oturuyordu. Bir baktım onlar da atladı kıyafetleriyle. Ben birbirlerini ittiler sandım ama iddiaya girdiler. O esnada arkadaşlar geldi atladık, kurtardık. Boğuluyorlardı, panik içindeydiler. Gördüğünüz gibi biz de zarar gördük, kurtarırken. Burada can güvenliği yok. Zor kurtardık, biz de canımızdan oluyorduk." dedi.
Denize atlayan kadınları kurtarırken gözlüğü çalınan Aydın "Onları kurtarayım derken, gözlüğümü de çaldılar. Kimseyi görmedim günahlarını almayayım. Biz can peşindeyken, biz de boğulabilirdik. O ara nasıl bir araya geldiler, gözlüğümü de çaldılar. Cüzdan da gidebilirdi, param da gidebilirdi. Hakkımı haram ediyordum onlara." şeklinde konuştu.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title