Haberler

    Kadıköy'de Cocu'ya İstifa Tepkisi!

    Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği maçta Kadıköy'deki taraftarlar Hollandalı teknik adam Cocu için 'istifa' tezahüratlarında bulundu.

    Celal Umut Eren / Skorer.com
    Fenerbahçe taraftarları ikinci yarıda ilginç bir protestoda bulundu. Geride olan ve oyun olarak vasat kalan sarı-lacivertli takım, tribünlerden tepki aldı.
    Ankaragücü takımı topa sahip olduğunda tribünlerden alkış duyuldu. Fenerbahçe topu aldığında ise ıslıklar çoğaldı. Fenerbahçeli futbolcular topu ayağına aldığında sürekli ıslıklandı. Oyuncu değişiklilerinde de ıslıklar vardı. Ankaragücü golleri sonrasında tribünlerde futbolculara oldukça sert tepkiler baş gösterdi.
    Cocu istifa sesleri
    Kadıköy'de ikinci yarıda 70. dakikada Phillip Cocu'ya tepkiler başladı. Hollandalı teknik adam için 'istifa' tezahüratları yapıldı. Ankaragücü'nün penaltısı ve Slimani'nin kırmızı kartı sonrası da tepkiler arttı.  İstifa tezahüratlarından sonra da bütün statta Ersun Yanal için tezahüratlar oldu.
    İsmail Kartal'a sevgi gösterisi

    Maçın son dakikalarına doğru tribünler, eski teknik direktörleri İsmail Kartal için destek tezahüratında bulundu. Kartal ise sevgi gösterisine karşılık vererek tribünleri selamladı.

    Frey'in golüne ıslık

    Fenerbahçe, Frey ile 90. dakikada golü bulurken Kadıköy tribünleri gole sevinmek yerine ıslıklı prostestoyu tercih etti.

    En acı tablo
    Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Sahasında Ankaragücü karşısında da sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, ligde 10. hafta geride kalırken, 15. sıradan kurtulamadı. Sarı-lacivertliler, Phillip Cocu yönetiminde evinde çıktığı 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Ligde 5. kez kaybeden sarı-lacivertliler, evinde de 2. mağlubiyetini aldı.
    Genel tabloda da 15. resmi maçına çıkan Cocu'nun takımı toplamda 7. kez kaybetti. Ligde de 13. golünü yiyen sarı-lacivertli ekip, -7 averaja düştü.
    15. maçta 7 yenilgi
    Fenerbahçe, 15 resmi maçta 7 kez mağlup oldu, 21 gol yedi. Sarı-lacivertliler, ligde -7 averaj, Avrupa'da da -1 averajla kötü bir tablo çizdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title