Haberler

Kadıköy'de, Karnından Bıçaklanan Genç 300 Metre Yürüdükten Sonra Can Verdi

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de arkadaşı tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti. Karnından yaralanan ve kan kaybeden gencin 300 metre uzaklıktaki apartmanın bahçesine kadar yürüdüğü ortaya çıktı.

İstanbul Kadıköy'de arkadaşı tarafından bıçaklanan Gökay Erdem hayatını kaybetti. Karnından yaralanan ve kan kaybeden gencin 300 metre uzaklıktaki apartmanın bahçesine kadar yürüdüğü ortaya çıktı.

KARNINDAN YARALANAN GENÇ ADAM 300 METRE YÜRÜDÜ

Kozyatağı Lüle Sokak ile Oral Çıkmaz Sokak arasında bulunan bir parkta bulunan bankta içki içen Gökay Erdem ile yanındaki arkadaşı arasında iddia göre tartışma çıktı. Kavgaya dönen tartışmada Erdem bıçaklanarak ağır yaralandı. Erdem'i bıçaklayan kişi koşarak parktan kaçarken, Karnından yaralanan ve çok kan kaybeden Erdem parktan yaklaşık 300 metre uzaktaki bir apartmanın bahçesine kadar yürüdü.

Apartmanın Bahçesine 300 Metre Sürüklenerek Getirilmiş Erkek Cesedi Bulundu

HAYATINI KAYBETTİ

Haber verilmesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri Erdem'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri kavganın yaşandığı park ile Erdem'in cansız bedeninin bulunduğu apartman bahçesinde delil çalışmaları yaptı.

Apartmanın Bahçesine 300 Metre Sürüklenerek Getirilmiş Erkek Cesedi Bulundu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis Erdem'i bıçaklayarak öldüren şüphelinin tespiti ve yakalanması için soruşturma başlattı.

Apartmanın Bahçesine 300 Metre Sürüklenerek Getirilmiş Erkek Cesedi Bulundu

Apartmanın Bahçesine 300 Metre Sürüklenerek Getirilmiş Erkek Cesedi Bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

BAŞKANN:

Yüce islam dini insan yararına olmayan herşeyi yasaklayıp haram kalmış yaşasın yüce islam hukuku....

12
5
yanıtYanıtla
baskan ? ne demek:

neymis senin o islam hukuku dedigin sey vatandas issiz gücsüz ac sefil olurken milletin parasiyla saraylarda yasayanlarada isliyormu bizim bildigimiz hukuk herkese isler adaletin alternatifi islami olmaz

yanıt8
yanıt6
YAZIK:

kuranda islam hukukuna uymayanlari öldürünmü yaziyor islama en fazla senin gibi ve senin kafanda olanlar zarar veriyor

yanıt1
yanıt0
Bursali:

Çok ictik zamaninda bu zikkimi, boşuna haram deil ortami arkadasligi verdigi nese hepsi sahte hicbir faydasi yok, şükür 10 yildir toplasan 5 kere icmedim

12
0
yanıtYanıtla
BIZZT:

BU KADIKÖYLE TAKSİMİ HARİTADAN SİLİN HER TÜRLÜ PİSLİK YUVASI OLMUŞ

7
0
yanıtYanıtla
Superman:

Bana yaramiyor zaten, bir keresindd cok ictim gittim en sevdigim arkadasimin dukkaninda benimle ivmeye gelmiyor diye tartisma cikardim, biraz dagittim ustelik iceride muister var. Ertesi gun pismanlik, kopan arkadaslik bagi vs uzuldum tabii, icmem bir daha dedim. Sanirim 12 yil gecti icmem, derler ya vardir bir hayir, sanirim bu hatamin hayrida bu oldu, potansiyel vardi kesin alkoliktim

5
0
yanıtYanıtla
BAFE:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR ÜZÜLMEM EN AZINDAN YOLDAN GEÇEN BİRİNE YAPMAMIŞLAR O DAHA VAHİM OLURDU BÖLESİ İYİ

1
3
yanıtYanıtla
Co hart:

Ceza sistemi hafif olunca millet birbirini kırıyor.nasil olsa arka kapıdan çıkacak.

4
0
yanıtYanıtla
birakin palavrayi:

bizden baska ülkelerde icki icilmiyormu hic böyle cinayetler olmuyor bu memlekette hukuk islemiyor insanlarda dinci hukümetin verdigi zaiyattan kafayi yemis saga sola saldiriyor

2
2
yanıtYanıtla
cem:

içki boşuna haram değil

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title