Haberler

Kadıköy'de "Belediye Otobüsü" Tepkisi

Güncelleme:

Kadıköy'de uzun süre beklemelerine rağmen halk otobüsünün gelmediğini ileri süren grup, D-100 Karayolu'nun Sultanbeyli güzergahını trafiğe kapattı.

Kadıköy'de uzun süre beklemelerine rağmen bir belediye veya halk otobüsünün gelmediğini ileri süren grup, D-100 Karayolu'nun Sultanbeyli güzergahını tek taraflı olarak trafiğe kapattı.

Olay, Uzunçayır mevkii D-100 Karayolu Ankara istikametinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kadıköy-Sultanbeyli ile Üsküdar-Sultanbeyli hattında çalışan belediye ve halk otobüslerinin uzun süre beklemelerine rağmen gelmediğini iddia eden grup, durumu protesto etmek için yolu trafiğe kapattı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı istifaya çağıran grup, geçmekte olan belediye otobüslerini de yuhaladı. Bu sırada, acilen hastaneye gitmek isteyen bazı vatandaşlar ile grup üyeleri arasında tartışma yaşandı. Devreye giren polis ekiplerinin de yardımıyla hastaneye gittiklerini söyleyen kişilerin araçlarına izin verildi. Uzun süre trafiğin kilitlenmesine neden olan eylemciler, "Otobüs hakkımız, söke söke alırız' sloganları attı.

Eylem, grubun gönderilen boş otobüslere bindirilmesi ile sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli uzunçayır Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title