Haberler

Kadıköy'de 19 Mayıs'da Yine İki Ayrı Tören

Güncelleme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için iki ayrı tören yapıldı. Kadıköy deki ilk tören sabah saat 09.00 da başladı.

Kadıköy Atatürk Anıtı'nda Kadıköy Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşları ile birlikte organize ettiği törene CHP Kadıköy ilçe örgütü, MHP, Hepar, İşçi Partisi ile aralarında Atatürkçü Düşünce Derneği başta olmak üzere 34 sivil toplum kuruluşu çelenk sunmak için hazır bulundu. Anıta ilk çelengi Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk koydu. Daha sonra CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı olmak üzere tüm katılımcılar sırayla çelenklerini koyarak alandakileri selamladılar. Çelenk koyma törenine CHP İstanbul Milletvekilleri Nur Serter, Kadir Gökmen Öğüt ile Akif Hamza Çebi'de katıldı.

İlk tören Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ile son buldu.

İkinci tören ise saat 10.00 da başladı. Kadıköy ilçe spor müdürü Zafer Atar'ın başkanlığında Hakkı Koşar spor kulübü öğrencileri ile Kadıköy Halk Eğitim Merkezi basketbol takımı öğrencilerinin katıldığı törende anıta çelengi Zafer Atar koydu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından öğrencilerin karate gösterisi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kadıköy Belediyesi İşçi Partisi 19 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title