Haberler

Kadıköy Metrosunda Başörtülü Kadına Tükürüp Hakaret Eden Saldırgan Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Kadıköy Bostancı Metro İstasyonu'nda başörtülü kadına hakaret edip tüküren saldırgan, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Kadıköy Bostancı Metro istasyonunda kadına sözlü saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Atınç M.,mahkeme tarafından yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

KADININ KENDİSİNE HAKARET ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Bostancı Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na götürülen Atınç M. savcılık sorgusunda kadın ile metroda karşılaştıklarını, kadının uzun saçına ve küpesine laf ettiğini, bu durumun zoruna gitmesi nedeni ile kendisinin de ona bir şeyler söyleyerek uzaklaştığını iddia ettiği öğrenildi.

"KONUŞURKEN BİR DAMLA SIÇRAMIŞ"

Atınç M.'nin tükürük iddiasını ise kabul etmediği, "Belki konuşurken bir damla sıçramış olabilir ancak tükürme söz konusu değil" dediği kaydedildi. Atınç M. sorgusunun ardından savcı tarafından, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlaması ile tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

TANIK OLMAMASI GEREKÇE GÖSTERİLEREK SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, sanığın üzerine atılı suçu işlediğine ilişkin kuvvetli şüphe bulunmasına rağmen kamera kaydında ses kaydının bulunmaması ve tanık bulunmamasını gerekçe göstererek tutuklanma talebini reddederek Atınç M.'yi serbest bıraktı. Mahkeme, Atınç M.'ye yurt dışına çıkış yasağı koydu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

178:

mini etekli değil ki adam denen eşek ceza alsın

10
5
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Kadını gözaltına aldınız mı. . . Eşitlik ise her zaman her yerde eşitlik. Adamda önce kendisine hakaret ettiğini söylüyor. Kimse kimsenin yaşam hakkına müdahale etmesin.

5
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

minibüste altı çıplak oturan kadına vurur gibi yapan adam olayında kadın gözaltına alındı mı? tekme tokat saldırmıştı adama

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

Kadın kapalı ya kesin haklıdır mantığından kurtulun artık. Kocasını aldatan kapalıda var hırsızlık yapanda. Çoğu kalkan olarak kullanıyor

5
5
yanıtYanıtla
atilla:

kadın kasten kapanıp kendini mi dövdürmüş yani ?

yanıt1
yanıt1
caner:

neden minik etek giydi diye tepki verdigimiz kadın ile bu kadının ne farkı ??? İslamiyetin emridir kapanma isteyen uyar isteyen uymaz ama şu yazdıgınız tamamen terbiyesizliktir. nedemek kocasını aldatan böyle mi sınıflandıyorsunuz insanları

yanıt0
yanıt0
Gül:

Birgün de onun yüzüne tükürürler, pis vicdansiz, imansiz!

7
3
yanıtYanıtla
Ali:

Helal olsun

2
8
yanıtYanıtla
kadir:

yüreği yeten varsa ekekse adamım diyosa sıkıysa bu hareketi ebin ouğum ortamda yapsın bakalım onun surtaını tanınmayacak haale sokuyom mu sokmuyom mu hodri meyda hadi bakalım

4
3
yanıtYanıtla
...:

bende bunun saçından ve tipinden rahatsız oldum. . yolda görüp laf söyleyelim hastane kaçkını diyelim zaten serbest bırakıyorlar hemen . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title