Haberler

Kadife etek ceket takımları kış sezonunda öne çıkıyor

Güncelleme:

Her sezonun kendine has bazı detayları birçok modelde kullanılıyor. 2020 2021 sonbahar kış sezonunda öne çıkan kadife kumaş, tuniklerde, elbiselerde, pantolonlarda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Tesettür kombin kadife etek ceket takım önerileri...

Tesettür giyimde çok beğenilen etek ceket kombinleri farklı tarzlarda sezon içerisinde yer almaya devam ediyor. Spor, retro, vintage, klasik etek ceket takımları ile farklı mekan kombinleri yapmak oldukça kolay. Ofis şıklığında seçilebilecek klasik takımlarında ise bu yıl kadife şıklığı ön planda.

TESETTÜR GİYİMDE KADİFE KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

Sonbaharın öne çıkan kadife parçaları sayesinde nostaljik parçalar, modern ve minimal bir görünüm kazandı. Kadife dokusu tesettür giyim modasının zamansız parçaları arasında yer almakta. Kadifenin yumuşak dokusu, sonbahar kış sezonunun sıcacık parçaları arasında yer alıyor. Vücuttaki duruşu da oldukça etkileyici olan kadife, elbiselerde, etek ceket takımlarında, pantolonlarda öne çıkıyor.

Kadife etek ceket takımları kış sezonunda öne çıkıyor

Kadife başlı başına dikkat çeken bir kumaş olduğu için kombin yaparken yalın ve detaysız parçaların birleştirilmesi tercih ediliyor. Aksesuar olarak küçük detaylar kullanmak kadifenin havasını vurguluyor. Kadife etek ceket takımlarında renkleri koyu tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra nude renkler de vitrinlerde görülüyor. Ayrıca pastel renklerde üretilen kadife elbiseler de çok beğeniliyor.

Kadife renklerinde en çok tercih edilen parçalar arasında olan gül kurusu ve kiremit tonları olsa da bu kombinlerde asıl önemli olan bütünselliktir.

Kadife etek ceket takımları kış sezonunda öne çıkıyor

KADİFE ETEK CEKET TAKIM KOMBİNLERİ

Etek ceket takımı, kış aylarında tercih edilen kombinler arasında yer alıyor. Kadifeyle buluşan takımlar, sezonun trendleri arasında öne çıkıyor. Kadife etek 2019 kış sezonunda da çok tercih ediliyordu. Bu sezon ise takım olarak karşımıza çıkıyor. Kimi zaman bir blazer ceket ile yapılan etek ceket kombinleri kimi zaman daha şık olmak için klasik bir modelle yapılıyor.

kadife etek ceket takım kombinleri ile ofis şıklığı yakalanırken; sokak modasına da ayak uydurmak basit. Kadife ayrıntısı ise çabasız kazanılan bir şıklık olarak kombinleri vurguluyor. Kadife kumaşın lüks görünümü blazer ceketler ile daha sportif bir görünüm sunarken şıklıktan ödün vermemenizi de sağlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Moda

Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title