Haberler

Kaderimin Oyunu var mı, yok mu, neden yok? 7 Ocak Cuma Kaderimin Oyunu yeni bölüm yok mu? Kaderimin Oyunu özel bölüm nedir, yeni 5. bölüm yok mu?

Güncelleme:

Kaderimin Oyunu yeni bölümü bugün Star TV yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Kaderimin Oyunu var mı, yok mu, neden yok? 7 Ocak Cuma Kaderimin Oyunu yeni bölüm yok mu? Kaderimin Oyunu özel bölüm nedir, yeni bölüm yok mu? Kaderimin Oyunu niye yok? Kaderimin Oyunu yeni bölüm haftaya mı? Özel bölüm ne demek, hangi bölüm ekrana gelecek? gibi soruların cevaplarını merak etti. İşte bilgiler...

Kaderimin Oyunu, NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan, Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi. Kaderimin Oyunu var mı, yok mu, neden yok? 7 Ocak Cuma Kaderimin Oyunu yeni bölüm yok mu? Kaderimin Oyunu özel bölüm nedir, yeni bölüm yok mu? Kaderimin Oyunu final mi yaptı, bitti mi? Kaderimin Oyunu bitiyor mu?

KADERİMİN OYUNU BUGÜN VAR MI YOK MU? (7 OCAK CUMA 2022)

Kaderimin Oyunu bugün Özel bölüm ile ekranlara gelecek. Dizi 1 hafta yılbaşı tatili arası verdiği için yeni bölümü bugün değil haftaya yayınlanacaktır. Bu akşam Kaderimin Oyunu özel bölüm ekranlarda olacak. Yeni bölüm haftaya yayınlanacak.

KADERİMİN OYUNU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asiye'nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri, Cemal'in gerçeği öğrenme isteğini tetikler. Genç adamın konakta kalmaya devam etmesi, Nergis'i yeniden aile olabileceklerine dair ümitlendirirken, Asiye'yi de çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır. Fakat Asiye'nin bu hamlesi Cemal'in bastıramadığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Kaderimin Oyunu var mı, yok mu, neden yok? 7 Ocak Cuma Kaderimin Oyunu yeni bölüm yok mu? Kaderimin Oyunu özel bölüm nedir, yeni 5. bölüm yok mu?

KADERİMİN OYUNU KONUSU NE?

İlk giriş konusu

Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye'nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya'dan İstanbul'a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı hâlde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya'dan İstanbul'a dönmekte olan Mahir'le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.

Dizinin tam konusu

Asiye üvey annesi tarafından büyütülmüş ve zor bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Henüz 17 yaşındayken evden kaçma kararı alan genç kadın, Cemal ile tanışır ve kısa süre içinde evlenir. Çiftin Nergis ve Uğur isminde iki çocukları dünyaya gelir ancak geçim sıkıntısı yüzünden zor günler yaşarlar.

Cemal, Helin isimli varlıklı bir kadının, aklını çelmesinden dolayı daha iyi bir yaşam için Asiye'yi ve iki çocuğunu bırakıp gider. Tüm imkânsızlıklara rağmen Asiye kendini çocuklarının mutluluğuna adar ve onlara babalarının yokluğunu hissettirmeden yaşamaya çalışır. Ancak bir gün canından çok sevdiği kızı Nergis'in başına gelen felaketle tüm hayatı ters yüz olur.

Asiye yaşanan olayın ardından çocuklarını korumak için geri dönüşü imkânsız bir yola girmek zorunda kalır ancak burada hiç tanımadığı ve kendilerine yardım eden Mahir ile tanışır.

Hem Mahir hem de tamamen insani duygularla yardım ederek arabasına aldığı Asiye ve çocukları o andan sonra değişecektir. Asiye ve çocukları Mahir sayesinde Demirhan konağına sığınır ancak bu sığınma bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcı olacaktır.

KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Asiye (Öykü Karayel) (1-)

Cemal (Akın Akınözü) (1-)

Helin (Meriç Aral) (1-)

Mahir Kutay (Demirhan) (Sarp Apak) (1-)

Yardımcı karakterler

Zahide Demirhan (Esra Dermancıoğlu) -

Harun Demirhan (Müfit Kayacan) -

Nedret Demirhan (Ülkü Duru) -

Raci Demirhan (Kaan Çakır) -

Nergis (Iraz Akçam) -

Uğur (Yıldırım Özcan) -

Emine Kutay (Yeşim Gül) -

Fikret Kutay (Onur Bilge) -

Gülsüm Kutay (Ayça Koptur) -

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kaderimin Oyunu Star Tv Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title