Haberler

Günlük Kiralanan Evde Öldürülmüştü! 17 Yaşındaki Aleyna'nın Kaçtığı Sevgilisi Sonu Oldu

Güncelleme:

Kartal'da günlük kiralanan evde sevgilisi tarafından öldürülen 17 yaşındaki Aleyna'nın, yaklaşık 2 ay önce sabıkalı olan sevgilisine kaçtığı ve ailesinin her yerde aradığı ortaya çıktı.

17 yaşındaki Aleyna, sabıkalı sevgilisi için evden kaçtı. Günlük kiralık eve yerleşen ikili, kavga etti. Sabıkalı sevgili, genç kızı tek kurşunla başından vurup öldürdü. Aleyna'nın annesinin, kızını her yerde aradığı ortaya çıktı.

RUHSAL SORUNLAR YAŞIYORDU

İstanbul'da, 17 yaşındaki genç kız, günübirlik kiralık evde birlikte kaldığı erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Kartal Cevizli Mahallesi Karabük Caddesi'ndeki günübirlik kiralık evde önceki akşam 23.00 sıralarında yaşanan olayda, iddialara göre, anne ve babası ayrı olduğu için ruhsal çöküntü yaşayan Aleyna Can zaman zaman evden kaçıyordu. Aleyna, bir ay kadar önce yine evden kaçtı ve çok sayıda sabıkası olan erkek arkadaşı B. Eser Ekici'nin yanına gitti. Ekici geçen hafta söz konusu günübirlik daireyi kiraladı ve ikili burada kalmaya başladı.

Aleyna Can

KAFASINA SİLAH SIKTI

Sabah'tan Soner Koçer'in haberine göre, olay akşamı Eser Ekici ile Aleyna arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. O sırada Ekici yanındaki silahla Aleyna Can'a ateş edip kaçtı. Yan daireden silah sesini duyan bir kişi polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, cinayet silahına ulaştı. İlk belirlemelere göre Aleyna'nın kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü belirlendi. Aleyna'nın cansız bedeni morga kaldırılırken, hırsızlık, uyuşturucu ve silah taşımak suçlarından kaydı bulunan Eser Ekici'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kamera görüntülerini inceleyen polis, evden 3 kişinin çıktığını belirledi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. Daha önce 5 kez mühürlenen günübirlik ev, bir kez daha mühürlendi.

''KIZIMIN KANI YERDE KALMASIN''

Kızının ölüm haberiyle olay yerine koşan anne Fatma Yirmibeş, gözyaşlarına boğularak sinir krizi geçirdi. İki aydır kızını aradığını söyleyen anne, "Eser Ekici'yi hayatımda bir kez gördüm, ilişkilerini hiçbir zaman onaylamadım. Daha önce de kızımı dövmüştü. Koruma ve uzaklaştırma kararı aldırmıştık. Yakalanıp cezasını en ağır şekilde çekmesini istiyorum. Kızımın kanı yerde kalmasın" diye feryat etti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Karabük Cevizli Kartal 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title