Haberler

Kaçmaya Çalışan Hırsız 3 Katlı Binanın Çatısından Düştü

Güncelleme:

KAÇMAYA ÇALIŞAN HIRSIZ 3 KATLI BİNANIN ÇATISINDAN DÜŞTÜ

- "ÇOK ACIYOR, ÇABUK İĞNE YAPIN BANA"

* Bağcılar'da hırsızlık için girdiği binada fark edildiğini anlayan hırsız çıktığı çatıdan yan binaya geçmek isterken aşağı düştü. Kaçmaya çalışan ağır yaralı hırsızı belediye temizlik işçisi engellendi. Şüphelinin olay yerine gelen eşi, tepkili mahalle sakinlerinleriyle tartıştı.

Olay saat 20.00 sıraları Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi 23 sokakta meydana geldi. İddiaya göre sokaktaki 12 numaradaki 5 katlı binaya hırsızlık için giren Abdullah Koca fark edildiğini anlayınca binanın çatısına kaçtı. Koca, kaçmak için yandaki 3 katlı binanın çatısına atladı. Çatı kalaslarına çarpan kalasların kırılmasıyla Koca aşağıya düştü. Kaçmaya çalışan ağır yaralı hırsızlık şüphelisi binada oturan belediye temizlik işçisi Serkan Gören tarafından engellendi. Mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

"ÇOK ACIYOR, İĞNE YAPIN BANA"

Acı çeken Abdullah Koca, olay yerine gelen sağlık ekiplerine "Çok acıyor, iğne yapın bana" dedi. Sağlık ekipleri Koca'yı, ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Vücudunun çeşitli yerleri kırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerine haberi alan Abdullah Koca'nın eşi ve çocuğu da geldi. Koca'nın eşi, olay yerine toplanan mahalle sakinlerine "Adam burda ölüyor. Niye bağırıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Koca'nın kaçmasını engelleyen Serkan Gören de, " Aşağı indiğimde kaçmaya çalışıyordu. Yanına geldiğimde telefonla konuşuyordu.Kaçmasını engelledik." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title