Haberler

Kaçırılıp Darp Edilen Sevilay Kale Çete'nin Avukatı Açıklamalarda Bulundu

Kaçırılıp darp edilen Sevilay Kale Çete'nin avukatı açıklamalarda bulundu Annesini kaçıranları, aldığı plaka sayesinde polise yakalattıGAZİANTEP - Gaziantep'te Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay Kale Çete, kendisini darp ederek kaçıran şahısların elinden kızı sayesinde kurtuldu.

Kaçırılıp darp edilen Sevilay Kale Çete'nin avukatı açıklamalarda bulundu

Annesini kaçıranları, aldığı plaka sayesinde polise yakalattı

GAZİANTEP - Gaziantep'te Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay Kale Çete, kendisini darp ederek kaçıran şahısların elinden kızı sayesinde kurtuldu. Çete'nin kızı, annesini kaçıran şahısların kullandığı araç plakasını alınca saldırganlar da yakalandı.

Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda bir danışmanlık şirketi bulunan Sevilay Kale Çete, iddiaya göre eşi Uğur Çete ve kızı Duygu Çete yanında olduğu esnada kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından darp edilerek, kaçırılmıştı. Çete'den haber alınamazken, eşi ve kızı olayda yaralanmıştı.

Yaralı haline rağmen saldırganların geldiği ve annesini bindirdiği aracın plakasını alan Duygu Çete, polise plakayı ve aracın marka, model ve renk bilgilerini verdi. Polis ekipleri ise hemen aracın mobese kamera görüntülerini araştırdı. Aracı bulan ekipler, sahibini de belirleyerek şahısların peşine düştü. Yakalanacağını anlayan şahısların ise Sevilay Kale Çete'yi ticari taksi ile hastaneye gönderdikleri öğrenildi. Polis yaptığı incelemede kısa sürede Kete'nin oğlu Kılıç Kale'nin iş ortağı olduğu ileri sürülen A.K ve 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Şahısların sorgularının sürdüğü öğrenilirken, henüz olayın nedeni belirlenemedi.

Saldırganların Danışmanlık şirketi bulunan Kete'yi darp ettikleri iş yerini dağıtıp, camlarını da kırdıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3.Sayfa Haberler

title