Haberler

Kaçırılan Polis ve Asker Ailelerinden PKK'ya Çağrı: Çocuklarımızı Serberst Bırakın

DOĞU ve Güneydoğu'da değişik tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan polis ve asklerin aileleri, Diyarbakır'da düzenledikleri basın toplantısında, çocuklarının serbest bırakılması için PKK'ya çağrıda bulunurken, devletten de yardım istedi.

DOĞU ve Güneydoğu'da değişik tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan polis ve asklerin aileleri, Diyarbakır'da düzenledikleri basın toplantısında, çocuklarının serbest bırakılması için PKK'ya çağrıda bulunurken, devletten de yardım istedi.

PKK terör örgütü mensuplarınca değişik tarihlerde kaçırılan polis ve askerlerin aileleri Diyarbakır'da İnsan Hakları Derneği'ne (İHD) başvuruda bulunarak, çocuklarının serbest bırakılmaları için basın toplantısı düzenledi. İHD Diyarbakır Şubesi'ne başvuran 13 aile, derneğin arabulucu olmasını talep etti.

Toplantıda konuşan İHD Genel Başkan Yardımcısı Raci Bilici, PKK'ya, kaçırılan güvenlik güçlerinin serbest bırakması için çağrıda bulunarak şöyle dedi:

"Daha önce de PKK'nın kaçırdığı kamu personellerinin serbest bırakılmaları için girişimde bulunmuştuk. Bir çok dönemde Güney Kürdistan'a giderek, PKK'nın elinde olan kamu personellerini alıp ailelerine teslim ettik. Bizler burada insan hakları savunucuları olarak bir çağrıda bulunuyoruz, bu kişilerin özgürlüğüne kavuşmaları için bizim üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Mağduriyetin gidirilmesi konusunda talebimiz var, umuyor ve diliyoruz PKK ve hükümet bizi dinler." - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title