Haberler

Kaçakçılık Operasyonunda 4'ü Asker 29 Kişi Gözlem Altına Alındı

Kilis'te Düzenlenen Kaçakçılık Operasyonunda Kaçak Eşya ve Tabancalarla Birlikte Yakalanan 4'ü Asker, 29 Kişinin Gözlem Altına Alındığı Bildirildi.

Kilis'te düzenlenen kaçakçılık operasyonunda kaçak eşya ve tabancalarla birlikte yakalanan 4'ü asker, 29 kişinin gözlem altına alındığı bildirildi.

Kilis İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, "rüşvet almak, vermek, teşekkül halinde kaçakçılık ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlarını işledikleri iddia edilen şahıslara yönelik yaptığı operasyon sonucunda 25 sivil şahıs ile 2. Piyade Hudut Tabur Komutanlığı emrinde görevli 4 askerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

Evlerde, 52 bin 548 paket sigara, 6 kilo kaçak çay, 2 adet 9 milimetre, 2 adet 7.65 milimetre, 2 adet 9 milimetre, 1 adet toplu tabanca, 42 adet muhtelif tabanca malzemesi, harbi, iğne, kabza, ateşleme tertibatı, 1 adet 5'li ruhsatsız otomatik av tüfeği, 29 adet 9.65 milimetre, 2 adet 9 milimetre tabanca fişeği, 6 adet 38 kalibre tabanca fişeği, 44 adet 45 kalibrelik tabanca fişeği, 19 adet 9 milimetre tabanca fişeği, 7 adet 12 kalibrelik av tüfeği fişeği, 1 adet dürbün ve 1 adet kurusıkı tabanca ele

geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı Askeri Savcılığı'nca sürdürülüyor. Yapılan operasyon ile ilgili olarak, yarın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

(MAD-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title