Haberler

Kaçak Kazı Sonrası Yamaçtaki Kaya Parçası Korkutuyor

Kaçak kazı sonrası yamaçtaki kaya parçası korkutuyor -Mahalle sakinlerinden Hikmet Yaman ise, "Kayanın yuvarlanarak evlerimize zarar vereceğini düşünüyorum.

Kaçak kazı sonrası yamaçtaki kaya parçası korkutuyor

-Mahalle sakinlerinden Hikmet Yaman ise, "Kayanın yuvarlanarak evlerimize zarar vereceğini düşünüyorum. Yetkililerin önlem almalarını istiyorum" dedi.

ORDU - Ordu'nun Kabadüz ilçesinde yamaçtan kopan kaya parçaları, fındık bahçesine ve çeşmeye zarar verdi.

İlçenin Başköy Mahallesi Meğri semtinde kişi veya kişilerce yapıldığı düşünülen kaçak kazıda yamaçtan kopan kaya parçaları çeşme ve fındık bahçesinde maddi zarara yol açtı. Kayaların yuvarlandığı yamaçta asılı kalan kaya ise vatandaşları korkutuyor.

Başköy Mahalle Muhtarı Halis Aktaş, yamaçtan yuvarlanan kayaların çeşme ve fındık bahçesine zarar verdiğini söyledi.

Birilerinin kaçak kazı yaptığından şüphelendiklerini belirten Aktaş, "Yamaçtan yuvarlanan kayalar çeşme ve fındık bahçesine zarar verdi. Geride kalan bir kaya kütlesi ise büyük tehlike arz ediyor. Kayanın evlere veya başka bir şeylere zarar vermeden biran önce tedbir alınması gerekiyor" dedi.

Mahalle sakinlerinden Hikmet Yaman ise, "Kayanın yuvarlanarak evlerimize zarar vereceğini düşünüyorum. Yetkililerin önlem almalarını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title