Haberler

Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Kabine toplantısı açıklaması

Güncelleme:

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak merak edilen konular arasında. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Kabine toplantısı açıklamasında bulundu. En son 11 Ocak 2021'de yapılan kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı liderliğinde toplanacak Kabine Toplantısı öncesi sokağa çıkma yasağındaki son durum...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüsle mücadele gündemiyle toplanıyor. En son geçen hafta yapılan toplantıda okulların açılış tarihinin uzadığı belirtilmişti. Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Yasaklarda son durum! Kritik Kabine toplantısı hakkında son dakika detayları... Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Kabine toplantısı açıklaması

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı detayları merak ediliyor. Restoranların durumu kabine toplantısında görüşüleceği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 27 Ocak saat 17.00'de Bilim Kurulu toplantısı yapıldı. Kabine toplantısı Şubat ayı içerisinde yapılacağı iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Bakanlar Kurulu sonrasında yapılan açıklamada korona virüsü ile mücadele kapsamında yasakların kademeli olarak kaldırılacağı söylenmişti.

Vaka sayılarında da düşüşün devam etmesi nedeniyle kısıtlamaların en zaman kalkacağını merak edenlerin gözü Kabine Toplantısı tarihinde. Ancak hemen belirtelim ki Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.

Mart ayının ikinci yarısında hafta içi sokağa çıkma yasağı saati 21.00'den 23.00'e çekilebilir. Hafta sonu yasağı gündüz kaldırılabilir. Okullar ve lokantalar belli kurallarla açılabilir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KISITLAMA AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısı gündeminin en önemli konusunun, Kovid-19 salgınıyla ilgili gelişmeler olduğunu belirterek, alınan tedbirler sayesinde salgının artış hızını gözle görülür bir şekilde geriletmeyi başardıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, 'Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır.' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kabine Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title