Haberler

Kabataş Erkek Lisesi'nden İş Adamı Ali Ağaoğlu'na 'Mask' Jesti

Öğrenim hayatının 2 yılını Kabataş Erkek Lisesi'nde geçiren işadamı Ali Ağaoğlu'nun maskı, yaptığı desteklerden dolayı okula bağış yapan isimlerin yer aldığı duvarda yerini aldı.

Öğrenim hayatının 2 yılını Kabataş Erkek Lisesi'nde geçiren işadamı Ali Ağaoğlu'nun maskı, yaptığı desteklerden dolayı okula bağış yapan isimlerin yer aldığı duvarda yerini aldı. 2 yıl da olsa Kabataş Erkek Lisesi'nde eğitim görmüş olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı'na 'My Home Maslak' projesinden 2 daire bağışladı.

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, okula bağış yapanların isimlerinin yer aldığı duvara Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun maskını astı. Düzenlenen törene katılan Ali Ağaoğlu, Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere, My Home Maslak projesinden iki daire bağışlayarak tapularını teslim etti. Ali Ağaoğlu, Lise 1 ve 2'inci sınıfta öğrenim gördüğü okulun 1 milyon TL ve üzeri bağışçıları arasında yer aldı.

KABATAŞ'IN HAKKINI 2 DAİRE İLE ÖDEYEMEM

Tören sırasında konuşma yapan Ali Ağaoğlu: "Kabataş Erkek Lisesi'nde iki sene öğrenim gördüm, bu iki senenin benim hayatımdaki yeri ve anlamı çok büyüktür. Bugün bir yerlere geldiysek ve bir şeyleri başarabildiysek bu okulda okumanın bana kattığı değerler sayesindedir. O yüzden Kabataş Erkek Lisesi'nin bana kattıklarını iki daire ile ödeyemem. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Kabataş'ın yanında olacağım" diye konuştu.

KARMA LİSEDEN ERKEK LİSESİNE GEÇİNCE CENNETTEN ÇIKMIŞ GİBİ OLDUM

Kabataş Erkek Lisesine gelmeden önce karma eğitim yapan özel bir kolejde eğitim gördüğünü, Kabataş Erkek Lisesi'ne geçince şaşkınlık yaşadığını anlatan Ağaoğlu, "Bir an cennetten çıkmış gibi oldum. İyi ki burada okumuşum. Babam rahatsızlık geçirince okulu bırakıp işin başına geçtim. Ama burada iki sene okumak bile uzun bir zaman" dedi. Yatılı olarak öğrenim gören Ağaoğlu öğrencilik yıllarına ilişkin, "Sorumlu bir talebeydim ama haşarılıklarımız da vardı tabi" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu Kabataş Maslak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title