Haberler

'Kabadayı' Kendini Kime Benzetiyor!

Kabadayı Filmindeki 'Devran' Karakteri ile Oyunculuğunda Atılım Yapan Kenan İmirzalıoğlu, Kendisini Hangi Ünlü Oyuncuya Benzetiyor?

KABADAYI FİLMİNDEKİ 'DEVRAN' KARAKTERİ İLE OYUNCULUĞUNDA ATILIM YAPAN KENAN İMİRZALIOĞLU, KENDİSİNİ HANGİ ÜNLÜ OYUNCUYA BENZETİYOR?

Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad'ın birlikte sundukları 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Kenan İmirzalıoğlu, kendisini daha çok Ayhan Işık'a benzettiğini ancak onun yerine konmaktan rahatsızlık duyduğunu söyledi.

İmirzalıoğlu, 'Bir ustanın yerine koymak çok aceleci ve bu durumu çok da şık bulmuyorum. Ben kendi yolumu çizmeye çalışıyorum, kendi oyunculuğumu ortaya koymaya çalışıyorum' diye konuştu.

İstanbul'a matematik okumak için geldiğini, harçlığını çıkartmak için mankenlik yaptığını belirten Kenan İmirzalıoğlu, daha sonra oyunculuğa terfi ettiğini belirtti.

Sabah 9, akşam 6 çalışma düzenini sürdürebilecek bir yapıya sahip olmadığını vurgulayan İmirzalıoğlu, şayet oyuncu olmamış olsaydı matematik ile ilgili bir iş yapmayı düşünebileceğini söyledi. (Televizyogazetesi)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title