Haberler

    Krasic, Hayal Kırıklığı Yaratan Futbolcular Listesinde Zirvede

    Güncelleme:

    Telegraf isimli internet sitesi "Futbol dünyasının solan yıldızları" listesinde ilk sıraya F.Bahçeli Krasic'i aldı, "Krasic, Avrupa futbol haritasından silindi." dedi.

    Fenerbahçe'nin son yıllardaki en tartışmalı transferi olan Milos Krasic'e, ülkesinden moralini bozacak bir haber geldi. Sarı-lacivertlilerin iki yıl önce transfer ettiği ancak beklenilen performansın uzağında kalması nedeniyle geçen yıl Bastia'ya kiralanan oyuncu bu yıl ise sarı-lacivertlilerin B takımı ile idmanlara çıkmaya başladı.

    KRASIC HAYAL KIRIKLIKLARI LİSTESİNDE İLK SIRADA

    Sırbistan'ın Telegraf internet sitesi, bir zamanlar süper yıldız olan ancak kariyerleri düşüşe geçen isimleri sıraladığı bir habere imza attı. "Son on yılın parlayan yıldızları şimdi nerede?" diye soran haberde futbol dünyasının unutulan yıldızları olarak nitelendirilen oyuncular arasında Krasic'e ilk sırada yer verildi.

    "JUVENTUS'TA RÜYA GİBİ SEZON GEÇİRDİ, SONRA FUTBOL HARİTASINDAN SİLİNDİ"

    En büyük düşüşü yaşayan oyuncu olarak gösterilen Krasic için, "Dört yıl öncesinde Dünya Kupası'nda parladı. Juventus'a transfer oldu. Rüya gibi bir sezon geçirdi. Ardından solmaya başladı. Fenerbahçe'ye gitti ve Avrupa futbol haritasından silindi. Geçen yıl kiralık oynadı bu sene ise takım bulamadı" ifadeleri kullanıldı.

    VUCINIC 2. MARTİNS 3. SIRADA YER ALDI

    Bir zamanlar Roma ve Juventus ile fırtınalar estiren ve sonra Al Jazeera'ya giden Mirko Vucinic listenin ikinci sırasında, Inter'in eski yıldızı, sonradan Seattle takımına transfer olan Obafemi Martins ise üçüncü basamakta gösterildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Milos Krasic Fenerbahçe Juventus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title