Haberler

    Juve İşi İlk Yarıda Bitirdi: 0-2

    Güncelleme:

    Juventus, zorlu Udinese deplasmanından ilk yarıda bulduğu gollerle çıktı ve en yakın takipçisiyle arasındaki farkı korudu.

    Serie A'da lider Juventus, 33. haftanın kapanış maçında zorlu Udinese deplasmanında ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0'lık galibiyete ulaştı ve zirvedeki rahat gidişini sürdürdü.

    10 dakikada iş bitti

    Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Juventus oldu. Topla daha çok oynayan siyah-beyazlılar, rakibi kanat akınlarıyla bunalttı.

    15. dakikada Giovinco'nun yay üzerinden sağ tarafa açtığı pası Lichtsteiner aldı. Bomboş ilerleyen Lichtsteiner'in kale ağzına yaptığı ortada Llorente vurmak için yükseldi ancak top boyunu aştı.

    16. dakikada taçtan atılan topu ceza sahasının sol çaprazında alan Giovinco, rakibini sırtına alıp içeri kat etti. Sol ayağıyla çektiği sert şut direğin dibinden ağlara gitti: 0-1.

    25. dakikada Kısa kullanılan kornerden sonra topu alan Giovinco, sol kanattan ceza sahasına daldı. Sağ ayağıyla çektiği sert şutu Scuffet güçlükle kornere çeldi.

    Bu ataktan sonra kullanılan kornerde Pirlo'nun ortasında Marchisio'nun sektirdiği topu Pogba kale ağzında tamamlamak istedi. Scuffet güçlükle çeldi. Boşta kalan topu önünde bulan Llorente, ağları havalandırdı: 0-2.

    38'de gelişen Juventus atağında orta alanda topu kapan Pirlo, kontratağı başlattı. Pasında soldan kaçan Giovinco, ceza sahasına girdi. Çaprazdan çektiği şutta savunmadan seken top kornere gitti.

    İlk yarıda başka gol olmadı ve Torino ekibi soyunma odasına mutlu giden taraf oldu.

    Tatsız ikinci yarı

    İkinci yarıda iki ekibin de temposu düştü. Juventus, kendi yarı sahasına iyice çekilirken; Udinese, rakibinin üstüne gitmeyi başaramadı.

    69. dakikada savunmadan topla çıkan Chiellini, sol çaprazdan ceza alanına girdi. Sıfıra inip, geriye çıkardığı topu Giovinco aldı. Basta'dan sıyrılan Giovinco'nun şutunda top yan direkten sekip oyun alanına döndü.

    86. dakikada savunmasını iyice öne çıkaran Udinese'de Muriel bir anda topu kaptırdı. Gelişen kontratakta bomboş kalan Osvaldo, topu düzgün kontrol edemedi ve üçüncü gol şansını harcadı.

    87. dakikada savunmadan ileriye çıkan Domizzi, Caceres'ten sıyrılıp sert bir şut çekti. Top direğin dibinden auta gitti.

    Kalan sürede başka gol olmadı ve üç puan konuk ekibin hanesine yazıldı. Bu skorla Juventus, 87 puana yükselirken; Udinese, 38 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title