Haberler

    Justin Bieber, 'Batman Vs. Superman' Filminde mi Oynayacak?

    Batman ve Superman'i bir araya getirecek yeni filmde çok büyük bir sürpriz olabilir.

    Emre Çetinkaya - - Bundan birkaç hafta Batman ve Superman'i bir araya getirecek olan yeni bir süper kahraman filmi duyurulmuştu. Bu filmde Batman'i Ben Affleck'in oynayacağı belirtilmiş ve bu karar internet alemini adeta sallamıştı. Bu kararı beğenmeyenler internet üzerinden bir imza kampanyası bile başlatmışlardı. Şimdi ise bu olaydan daha büyük bir etki yaratacak olan bir olay ile karşı karşıyayız.

    Bugün sabah saatlerinde Justin Bieber resmi Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaştığı fotoğrafta Warner Bros tarafından kendisine gönderilen ve üzerinde isminin yazılı olduğu 'Batman Vs. Superman' filmine ait senaryo vardı. Ayrıca bu fotoğrafın yanına da "#robin??" yazan Justin Bieber, akıllara bu filmde henüz belli olmayan Robin karakteri için uygun görüldüğü düşüncesini getirdi.

    Ben Affleck kararına bu denli tepki gösteren sosyal medyanın bu durumun gerçek olması dahilinde bu duruma nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Justin Bieber Ben Affleck Batman Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title