Haberler

Jupp Heynckes: Talisca'yı Bayern Münih'te Görmek İsterim

Güncelleme:

Bayern Münih teknik direktörü Jupp Heynckes, 5-0 biten ilk maçın ardından Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

"KIRMIZI KART İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI"

İlk maçta Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasının işlerini kolaylaştırdığını belirten Heynckes, "10 kişi kalmak Şampiyonlar Ligi'nde işleri çok zorlaştırır. Beşiktaş da ilk maçta onu yaşadı. O maçta kendi oyunumuzu oynadık. 10 kişi kalmaları taktiğimizi yansıtmamızı rahatlattı, işimiz kolaylaştı." sözlerini kullandı.

"TALISCA'YI TAKIMIMDA GÖRMEK İSTERİM"

Beşiktaş ve taraftarlarından övgüyle bahseden tecrübeli teknik adam, "Tüyleri ürperten bir atmosfer olacak. Türk taraftarları çok meşhur, futbol burada çok coşkuyla yaşanıyor. Beşiktaş sadece iyi oyunculardan kurulu değil, çok da iyi bir takım. Çok iyi hocası da var. Bu işin sırrı bu, önemli olan takım olmak. Beşiktaş da bunu oluşturdu. Ajax da bunu oluşturmuştu. Beşiktaş'tan Talisca'yı takımımda görmek isterim. Yıldız bir oyuncu." şeklinde konuştu.

"HALA MÜKEMMELLEŞTİREBİLİRİZ"

Oyunlarını mükemmel hale getirmek için çalıştıklarını belirten Heynckes, "Bundesliga'da yüksek bir puan farkıyla lideriz ancak buna rağmen maçlara ciddi çıkıyoruz, çok ağır antrenmanlar yapıyoruz. Pas oyununu, pres oyununu hala mükemmelleştirebiliriz diye düşünüyoruz. Yarın tur atlarız, ondan sonra en üst rakiplerle karşılaştığımızda buna hazır olmalıyız. Oyuncularımın hepsi çok çalışkan ve bundan mutluyum." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

trombosit:

taliscayı takımda görmek isterim demiş ama oyuncu olarak dememiş belki taraftar yada malzemeci yada top toplayıcı falan demek istemiştir bilemiyoruz

0
7
yanıtYanıtla
BAYERN MÜNC:

Yalan yalan yalan enayilerin inandığı kocaman yalan beş attı ya taliskanın ahı gitmiş bağı kalmış ancak futbolu olmayan ülkenin kahramanı.

2
1
yanıtYanıtla
5-0:

ne güzel şey yaptınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title