Haberler

Judo Grand Prix'te Hasan Vanlıoğlu Gümüş Madalyada Kaldı

Türkiye, Judo Grand Prix'de ikinci gün Hasan Vanlıoğlu ile gümüş madalya kazandıAntalya Arena Spor Salonunda devam eden ve 2020 Olimpiyatları'na puan veren 2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakaları İkinci gününde mindere çıkan Türk sporcu Hasan Vanlıoğlu, tüm maçlarında puan vermeden finale çıktı.

Türkiye, Judo Grand Prix'de ikinci gün Hasan Vanlıoğlu ile gümüş madalya kazandı

Antalya Arena Spor Salonunda devam eden ve 2020 Olimpiyatları'na puan veren 2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakaları İkinci gününde mindere çıkan Türk sporcu Hasan Vanlıoğlu, tüm maçlarında puan vermeden finale çıktı. Ancak final maçında altın vuruşla maçı kaybetti ve gümüş madalyada kaldı.

2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakalarında kadınlarda 63 ve 70, erkeklerde ise 73 ve 81 kilolarda toplam 11 Türk sporcu mindere çıktı. KADINLAR: Kadınlar 63 Kiloda mindere çıkan Turda Minel ve Ümmühan Kabak 2. Turda, 70 Kiloda ise Şükran Bakacak, Nurcan Yılmaz ve Mihriban Öner çeyrek finalde elenen isimler oldular. Semanur Erdoğan ise repesaj maçında Moğolistan'lı sporcuya ippon (tuşla kaybetti ve 7. olarak elendi.

ERKEKLER: 73 Kiloda Dilgam Aliyev ve Murat Bektaş çeyrek finalde elenirken, Hasan Vanlıoğlu ise finale çıktı.

HASAN VANLIOĞLU GÜMÜŞ MADALYADA KALDI

Sabah seansında 73 Kiloda mindere çıkan Milli sporcumuz Vanlıoğlu, ilk turu bay geçti. 2. Turda Ukraynalı Artem Komula karşısında Waza-ari ile 2-0 galip geldi. Çeyrek finalde ise milli sporcumuz, Azerbaycanlı Hidayat Heydarov'la karşılaştı. Normal süresi berabere biten karşılaşmayı Vanlıoğlu, altın vuruşla 1-0 kazandı ve yarı finale çıktı. Yarı finalde Milli Judocumuz İsrailli Toher Butbul ile karşılaştı. Maçın son 12 saniyesinde Waza-ari ile 1-0 öne geçen Hasan bu skoru korudu ve adını finale yazdırdı. Akşam seansında Final maçında Özbekistan'lı Mirzokhid Farmonov ile karşılaştı. Maçın normal süresi beraberlikle sonuçlandı. Altın vuruş setinde milli sporcumuz dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Famonov'a bir kez açık verince maçı Waza-ari ile 1-0 kaybetti ve gümüş madalyada kaldı.

81 Kiloda mücadele eden Furkan Şişcioğlu ve İlker Güldüren ise 2. Turda elendi.

ŞAMPİYONANIN SON GÜNÜNDE 5 SIKLETTE 11 SPORCUMUZ MİNDERE ÇIKACAK

Şampiyonanın son gününde Kadınlarda 78 ve +78, Erkeklerde ise 90, 100 ve +100 kilolarda müsabakalar yapılacak:

Kadınlar: 78 Kg da Çağrı Güzelsoy, Chenshi Baı (Çin). Banu Güngör, Chu Szu Wang (Taype)

+78 Kg da Kayra Sayit 2. Turda Hırvatistan-Taype galibi ile. Gübra Kara, Gülzhan Issanova (Kıgızistan), Zehra Belkıs Kara, Munkhtuya Battulga (Moğolistan) ve Sebile Akbulut ise, Sandra Joblonskyte (Letonya)'lı sporcuyla karşılaşacak.

Erkekler: 90 Kg da iki sporcumuz mücadele edecek. Oğuzhan Ahmet Efemgil, Davit Oganisian (Rusya) ve kardeşi Batuhan Efemgil ise Hao Xıa (Çin)

100 Kg da Ali Erdoğan, Sherali Juraev (Özbekistan). Ahmet Furkan Besdil, Aaron Fara (Avusturya) ve Hasan Arıcı ise Pavel Goncharov (Kazakistan)'lı sporcuyla karşılaşacak.

+100 Kiloda üç sporcumuz mücadele edecek. Kadir Bingöl,Kuvvat Nuryyev (Kırgızistan). Feyyaz Yazıcı, Zhambyl Turgynaliyev (Kazakistan) ve 2. Turda Semih Adıyaman ise Yen Po Lee (Taype)'li sporcu ile karşılaşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Erdoğan Moğolistan Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title