Haberler

Jr.NBA TBF Ligi Bu Yıl SEK Sponsorluğunda Düzenleniyor

Güncelleme:

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Jr.NBA TBF Ligi, SEK sponsorluğunda 11 Nisan-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir ve Tarsus'taki okul takımlarının 11-12 yaş grubu öğrencilerini kendi şehirlerinde basketbol severlerle buluşturacak.

Bu yıl SEK sponsorluğunda basketbol severlerle buluşacak olan Jr.NBA TBF Ligi imza töreni Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 4 Nisan Salı günü NBA Avrupa Başkan Yardımcısı Naci Cansun, TBF CEO'su Ömer Onan ve SEK adına Tat Gıda Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer'in katılımıyla gerçekleştirildi. İmza töreni sonunda bu yıl Jr.NBA TBF Ligi'ne katılan okulların öğrencilerine Jr.NBA formaları törenle teslim edildi.


NBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliğindeki organizasyon, genç nesillere basketbolu sevdirmeyi ve basketbolun sportmenlik, saygı, pozitif düşünme ve takım oyunu gibi temel değerlerini aşılamayı hedefliyor.

Amerika'dan Afrika'ya dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve yüzbinlerce çocuğa ulaşan prestijli bir organizasyon olan Jr.NBA TBF Ligi'nin sponsoru olmaktan, TBF gibi amacı doğrultusunda başarılı işlere imza atmış bir kurum ile partner olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Tat Gıda Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer "SEK İyilikle Büyütür" mottomuz çerçevesinde çocukların hem fiziksel, hem de sosyal gelişimini destekleyen projeler içinde yer almaya özen gösteriyoruz. Biliyoruz ki Jr.NBA Ligi'nde yer almak çocuklarımıza takım oyununun önemini aktarırken, kurallar çerçevesinde centilmence rekabet etmeyi öğrenmelerine yardımcı olacak. Amacımız, basketbol aracılığıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımızın süt içerek ve spor yaparak gelişmesini ve daha sağlıklı bireyler olarak iyilikle büyümesini sağlamak. Sağlıklı beslenen, birbirini destekleyen, adilce mücadele eden ve takım ruhuna inanan bireylerin yetişmesi için SEK ve TBF olarak el ele veriyoruz" dedi.

Jr.NBA TBF Ligi gibi anlamlı bir organizasyonda SEK ile olan iş birliğinden mutluluk duyduklarını belirten TBF CEO'su Ömer Onan konuşmasında "Türkiye'de basketbolun ve sporun gelişmesini hedefliyoruz.Çıktığımız bu yolda çocuklarımıza küçük yaşlarda spor kültürünü aşılamak istiyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında yaptığımız iş birliklerimiz sayesinde Türk basketbolunun daha da kuvvetleneceği kanaatindeyiz. Jr.NBA TBF Ligi bizim çok önem verdiğimiz bir etkinlik, basketbolcu gençlerimize sağlıklı yaşam ve spor kültürünü aşılamayı hedefliyoruz. 2017 Jr.NBA TBF Ligi'nde mücadele edecek tüm çocuklarımıza ve hocalarına şimdiden başarılar diliyor ve Jr.NBA TBF Ligi sponsorumuz SEK'e de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

NBA Avrupa ve Ortadoğu Başkan Yardımcısı Naci Cansun; "NBA olarak Türkiye'de basketbolun gelişimi ve gördüğü ilgiyi büyük bir heyecanla yakından takip ediyoruz. Basketbolun popülaritesinin etkilerinin Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin ve Milli Takımların kalitesine ve ev sahipliği yapılan dev uluslararası organizasyonlara yansıdığını görüyoruz. Türkiye, NBA'in en tutkulu taraftar gruplarından birine ev sahipliği yapıyor. Onların desteği ile çok başarılı organizasyonlara imza atma şansı elde ediyoruz. Jr.NBA, NBA'in resmi çocuk basketbol gelişim programı. Amacımız çocuklarda hayatları boyunca hissedecekleri bir basketbol tutkusu tetikleyebilmek. NBA takımlarının isimlerinin okullara veriliyor olmasının bu konuda önemli bir destek olduğunu düşünüyoruz. Bu seneki organizasyonumuz da eminiz geçen seneki gibi çok başarılı geçecek. Türkiye Basketbol Federasyonu'na Jr.NBA TBF Ligi kapsamında verdiği sınırsız destek için teşekkür ederiz ve yakın iş birliğimizin devamını temenni ederiz. SEK'e de organizasyonumuzun değerlerine sahip çıktığı ve geniş kitlelere yayılmasını arzu ettiğimiz basketbol tutkusuna verdiği destek için teşekkürlerimizi sunarız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Onan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title