Haberler

Jolly Joker'de Bu Hafta

Güncelleme:

Altan Güngör 'Her Telden' isimli ilk albümü vesilesiyle Joly Joker İstanbul sahnesinde.

27 Kasım Salı: Altan Güngör

Yöneticilik kariyerine devam ederken, müziğe dönen Altan Güngör 'Her Telden' isimli ilk albümü vesilesiyle Joly Joker İstanbul sahnesinde.

Altan Güngör Ankaralı. Üniversite yıllarında profesyonel olarak müzik yaptı. Ankara'nın ünlü rock grubu Commercial'da gitar ve basgitar çaldı. İş hayatına atıldığında Anonim Reloaded grubunda çalmaya devam etti. Yıllardır beste yapan Güngör'ün albüm çalışması ise İsveçli piyanist Maria Peterson ile tanışması sonrası gerçekleşti.

Albümde Latin, rock, flamenko, Türk müziği gibi değişik tarzlardaki parçaların düzenlemeleri Altan Güngör, Maria Peterson ve Juan Ochoa Echevarria'ya ait. Echevarria Berklee müzik okulunda dersler vermiş ve Tina Turner ile çalışmış bir müzisyen.

28 Kasım Çarşamba : SATTAS

Reggae müziğinin Türkiye şubesi olan Sattas yeni albümleri şerefine Jolly Joker İstanbul'da. Grup, 8 yıllık çalışmalarının ürünü olan albümlerini Jolly Joker İstanbul'da tanıtacak. DJ Selekta Genjah ise Sattas'dan önce ortamı ısıtacak.

29 Kasım Perşembe : URİAH HEEP

Efsane grup Uriah Heep Türkiye'de. 1969 yılında kurulan İngiliz rock grubu Uriah Heep Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Kurulduğu yıldan beri orijinal kadrosunu koruyan, 20'ye yakın albüm ve 30 milyonu aşan satış rakamı ile rock müziğin önemli gruplarından Uriah Heep, 29 Kasım Perşembe gecesi Jolly Joker İstanbul, 30 Kasım Cuma gecesi Jolly Joker Ankara sahnesinde olacak.

30 Kasım Cuma : ZAKKUM

Gençlerin çok sevdiği Zakkum 30 Kasım Cuma gecesi Jolly Joker'in müdavimlerine güzel bir gece yaşatacak. Başarılı sahne performansı ile dinleyenleri etkileyen Zakkum eğlenceli bir gece geçirmek isteyenleri Jolly Joker'e davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title