Haberler

    Johnny Depp'le selfIe'nin bedeli 10 bin lira

    3 yıl önce eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olan ve zor günler geçiren Hollywood yıldızı Johnny Depp, bu olaydan sonra hayatında yeni bir sayfa açmak için eski aşkı müziğe sığınmıştı.

    3 yıl önce eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olan ve zor günler geçiren Hollywood yıldızı Johnny Depp, bu olaydan sonra hayatında yeni bir sayfa açmak için eski aşkı müziğe sığınmıştı.

    Hollywood'da kadın oyunculara yönelik tacizin tartışıldığı bir döneme denk gelen olaylar nedeniyle setlerden uzaklaştırılan oyuncu, alkol bağımlılığı için rehabilitasyona da gitmişti.

    Geçen ay yayınlanan bir ses kaydıyla evlilikte şiddet uygulayanın Johnny Depp değil, Amber Heard olduğu ortaya çıktı. Yeniden sempati kazanan ünlü aktörün eski müzik grubuyla verdiği konserler de ilgi görmeye başladı.

    Johnny Depp'le selfIe'nin bedeli 10 bin lira

    BİLETLER 220 LİRADAN BAŞLIYOR

    Johnny Depp ile rock efsaneleri Alice Cooper ve Joe Perry'yi bir araya getiren Hollywood Vampires, çıktıkları dünya turnesi kapsamında İstanbul'a da gelecek.

    Konser, 13 Eylül Pazar akşamı İstanbul Life Park'ta yapılacak.

    Aktif Bank'ın sponsorluğunda, Neo Events'in organizasyonuyla düzenlenecek konserin biletleri satışta.

    220 liradan başlayan bilet fiyatları, deluxe lounge'da 1100 liraya çıkıyor.

    Biletleri hızla tükenen konserin 'VIP' kategorisi de var.

    VIP biletin ücreti ise 10 bin lira. VIP bilet alarak konseri en ön sıradan izleyebileceğiniz gibi, sahne öncesi grup üyeleriyle de tanışabilirsiniz.

    Yani 10 bin lira ödeyerek 72 yaşındaki Alice Cooper, 70 yaşındaki Joe Perry ve 57 yaşındaki Johnny Depp'le selfie çekip sosyal medyada hava atma şansınız var...

    SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Johnny Depp Amber Heard Hollywood Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title