Haberler

Jöh ve Pöh Ekiplerinden PKK Sığınağına Operasyon

JÖH ve PÖH ekiplerinden PKK sığınağına operasyonGİRESUN - Karadeniz'de PKK/KCK Terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Güce İlçe Jandarma Komutanlığı ve geçici köy korucularının katıldığı arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütüne ait sığınak...

JÖH ve PÖH ekiplerinden PKK sığınağına operasyon

GİRESUN - Karadeniz'de PKK/KCK Terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Güce İlçe Jandarma Komutanlığı ve geçici köy korucularının katıldığı arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütüne ait sığınak ele geçirildi.

Güce ilçesine bağlı yaşmaklı yaylasında kış aylarını geçirdikleri ve yaz ayı başlarında ise terk etikleri belirlenen sığınakta, çok sayıda yaşamsal malzeme, tüp ve doküman ele geçirildi. Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat ile özel eğitimli köpeklerinde desteklediği operasyonda boşaltılan sığınakta delil ve parmak izi incelemesi yapıldıktan sonra bomba imha uzmanı tarafından kurulan düzenekle sığınak kullanılmaz hale getirildi.

Bölge 5 kişilik grup tespit edildi

Bölgede 5 kişi oldukları belirlenen terör grubunun başına 'Doğan Serhat' kod adlı teröristin yaralanmasının ardından 'Zinar' kod adlı teröristin komuta ettiği öğrenilirken, teröristlerin her hangi bir eylem yapma riskine karşın bölgede operasyonların genişletilerek sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karadeniz Güce PKK 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title