Haberler

Jethro Tull's Ian Anderson "Thıck As A Brıck Lıve!"

Güncelleme:

Jethro Tull'ın beyni Ian Anderson ve arkadaşları 10 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta!

10 Eylül'de İstanbul'a gelecek olan Küçükçiftlik Park'ta sahne alıp Thick As A Brick'i baştan sona çalacaklar. Yaklaşık iki saat sürecek olan konserin geri kalanında ise 2012'de çıkan Thick As A Brick Pt.2'den şarkılar ve unutulmaz Jethro Tull klasikleri seslendirilecek.

Thick As A Brick 1972'den Beri İlk Kez Canlı Çalınacak!

İngiltere'nin dünya müziğine en büyük armağanlarından biri olarak kabul edilen Jethro Tull'ın dünya müziğine en büyük armağanlarından biri de "Thick As A Brick" olarak kabul edilmektedir. 1972 yılında yayınladığı 44 dakikalık tek bir şarkıdan oluşan "Thick As A Brick" albümü dünya progressive rock tarihinin en önemli albümlerinden biri sayılırken, albüm çıktığı yıl birçok müzik dergisi tarafından yılın albümü olarak gösterilmiş ve ABD dahil birçok ülkede 1 numaraya kadar yükselmiştir.

"Thick As A Brick" sözlerini Gerald Bostock, nam-ı diğer "Küçük Milton" (Ian Anderson'ın kendisi), adındaki hayali bir çocuğun büyümenin zorluklarına ilişkin yazdığı şiirden almaktadır. Ian Anderson'ın hayalinde canlandırdığı Gerald Bostock 40 yıl sonra yeniden ortaya çıktı ve bu yıl "Thick As A Brick Pt.2 – What Happened to Gerald Bostock" yayınlandı.

"Thick As A Brick" şarkısının tamamı en son 1972 yılında Jethro Tull tarafından verilen konserlerde çalınmış ve şarkı bütün olarak seslendirilmemiş. Yaklaşık 50 yıldır kısa bölümlerle çalınan "Thick As A Brick" ilk kez canlı olarak İstanbul'6da dinlenecek!

Bugüne dek Rainbow, God Is An Astronaut, Vinnie Moore, Marillion, Riverside, Paul Gilbert, Richie Kotzen, Uli Jon roth, Mike Stern, Marty Friedman, Tony Levin, Mr.Big, Marky Ramone gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MOOD Pro organizasyonuyla gerçekleşecek olan JETHRO TULL'S IAN ANDERSON "Thick As A Brick Live" 10 Eylül 2012, Pazartesi Tuborg Gold sponsorluğunda hayranlarıyla buluşacak.

TUBORG Gold sponsorluğunda gerçekleşecek olan JETHRO TULL'S IAN ANDERSON "Thick As A Brick Live" konserinin biletleri Biletix ve diğer satış noktalarından temin edebilirsiniz:

- VIP TULLTURK BİLET+TAAB2 CD&DVD - 225 TL

Sadece www.tullturk.com üzerinden satılmaktadır.

- SAHNE ÖNÜ BİLETİ - 168 TL

Biletix üzerinden satılmaktadır.

- GENEL GİRİŞ BİLETİ - 90 TL

Biletix ve bilet satış noktalarımızda* satılmaktadır.

- ÖĞRENCİ/ÖĞRETMEN BİLETİ - 50 TL

Sadece bilet satış noktalarımızda* satılmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Biletix Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title