Haberler

'Jet Sosyete'nin Erkekleri, Dizinin Kadınlarını Anlattı!

Güncelleme:

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, Hakan Algül'ün ise yönetmen koltuğunda oturduğu 'Jet Sosyete', her hafta ekran başındakileri kahkahalara boğarken, ekip kamera arkasında da eğlenceli anlar yaşıyor. Yıldız isimlerin yer aldığı kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin erkekleri, dizinin kadınlarını anlattı.

Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Enis Arıkan, Şahin Irmak ve Emre Taştekin, kadın hakimiyetinin olduğu setin esprili üsluplarıyla "en"lerini belirledi. Söz konusu ezber olduğunda en çok ve hızlı ezber yapan Hasibe Eren iken, dizinin Tony'si Enis Arıkan'a göre en unutanı ise Ecem Uzun. "Ecem her takıldığında biz de ona takılıyoruz" diyen Arıkan için en çok yemek seven Yasemin Sakallıoğlu iken Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt ve Şahin Irmak, ortak bir fikirle bu unvanın Tuğba Çom Makar'a ait olduğunu söylüyor.

'Jet Sosyete'nin erkekleri Derya Karadaş için "en çok konuşan" ve "en neşeli" sıfatlarında bir araya geliyor. Dizinin Cengiz'i Cengiz Bozkurt'a göre setin en sessizi canlandırdığı İlayda karakterinin aksine Deniz Cengiz. "Şen kahkaha" ve "tecrübe" denildiğinde herkesin Ayşenil Şamlıoğlu'nu söylediği sette Gülse Birsel denildiğinde Cengiz Bozkurt "en bi partner", Şahin Irmak "en imrendiğim isim", Emre Taştekin "en üreteni" yorumlarını yapıyor.

"BU ÇOCUĞU NİYE KADROYA ALDIK?"

Dizinin Tony'si Enis Arıkan, setteki kadın oyuncularla en komik anını da paylaştı. Geçtiğimiz sezonun'Gelinimi Yerim' çekiminin yapıldığı sırada ocağa oturan ve o sırada mandalın çevrilmesiyle arkasının alev aldığını söyleyen Arıkan, o sırada setteki tüm kadınların şaşırıp "Bu çocuğu niye kadroya aldık?" düşüncesini bakışlarında gördüğünü ekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Bozkurt Şahin Irmak Enis Arıkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title