Haberler

Jet Sosyete Dizisinden O Ses Türkiye Sürprizi!

Güncelleme:

Yeni sezonuna jet hızında başlayan Jet Sosyete'nin, 7 Kasım'da yayınlanacak bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Yeni bölümde Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, 'O Ses Türkiye'ye katılacak.

Yeni sezonuna jet hızında başlayan Jet Sosyete'nin 7 Kasım'da yayınlanacak bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, ' O Ses Türkiye'ye katılacak. Jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı'yı zorlu dakikaların bekleyeceği sahneler, ekran başındakilere de kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Jet Sosyete Dizisinden O Ses Türkiye Sürprizi!

KÖK SÖKTÜRECEK

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, Hakan Algül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu 'Jet Sosyete'nin yeni bölümünde O Ses Türkiye heyecanı yaşanacak. Ozan (Sarp Apak) ve Melike (Aslı Bekiroğlu), yarışmacı olarak programa katılarak jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'e kök söktürecek.

Jet Sosyete Dizisinden O Ses Türkiye Sürprizi!

"SEN O DÖNEM FİRARDAYDIN HERHALDE"

İkiliye kimlerin döneceği merak edilirken, beklemedikleri anda Nazlı'nın (Nursena Yılmaz) sahneye çıkması ve de seçtiği şarkı, Ozan ve Melike'yi şoke edecek. Bölümde asıl sürpriz ise Gülse Birsel'in sahneye çıkmasıyla yaşanacak. Birsel'in hayat verdiği Gizem'in Acun Ilıcalı ve jüri üyeleriyle olan sahnesi, izleyicileri kahkahalara boğacak. Jet Sosyeteekibi, O Ses Türkiye stüdyosunu karıştıracak.

Jet Sosyete Dizisinden O Ses Türkiye Sürprizi!

7 KASIM'DA EKRANLARA GELECEK

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz gibi önemli isimlerin başrolünü paylaştığı 'Jet Sosyete'nin yeni bölümü 7 Kasım Çarşamba saat 20:00'da TV8'de ekranlara gelecek.

Jet Sosyete Dizisinden O Ses Türkiye Sürprizi!

Jet Sosyete Dizisinden O Ses Türkiye Sürprizi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Gülse Birsel Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

o ses izlenmiyorya ne yapıcaklarını şaşırdılar bence acun bey seda beyaz hadise izlerken sahte gülücükler seda sayanında yağcı seda oğlu bulmuştur bu işi yoksa işsizdi

8
0
yanıtYanıtla
Birisi:

Tutulmadi malesef avrupa yakasi iyidi u cok sacma

4
2
yanıtYanıtla
Nese:

Acun nerden getirdin su sedayi. Kimse mecbura kalmadikca secmiyor Sedayi, rezillik :) Bi bahane bulup cikarin Sedayi, getirin søyle gercekden sesden anlayan bi sanatci (Yildiz Tilbe)

3
2
yanıtYanıtla
KRAL:

GARİBAN SESİ GÜZEL İNSANLARI ALMAZLAR O SES '' E NERDE PARASI ÇOK İSİM YAPMİŞ İNSANLARI REYTİNG UĞRUNA EKRANA ALARAK PARA KAZANIRLAR. . . . VALLAHİ BRAVO !!!

1
2
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Abi ''bir umut yeter dizisi'' bu akşam yeni bölümüyle tekrar devam ediyor, hayranlarına duyrulur, bizim ajans 46 yı devreye soktum, bu iyiliğimi de unutmayın abey

1
2
yanıtYanıtla
Aysecan:

Ciddi haberlere yorum yazamamamız ileri demokrasiden olsa gerek..!!

2
0
yanıtYanıtla
corci:

Sarp, küsküyü mü tutmuş o fotoğrafta?

1
1
yanıtYanıtla
lale:

merhaba azerbaycandan selamlar jet sosyeteyi izliyorum ve cok seviyorum cok elenceli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title