Haberler

    Jens Lehmann: Arsenal Beşiktaş'ı Hafife Almasın

    Güncelleme:

    Arsenal'ın eski kalecisi Jens Lehmann, "Beşiktaş hafife alınmamalı. Arsenal, Play-off Turu'nda dikkatli olmak zorunda." dedi.

    Arsenal'e Beşiktaş ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-off Turu maçı öncesi son uyarı eski kalecisi Jens Lehmann'dan geldi. Lehmann, Beşiktaş'ın hafife alınmaması gereken bir takım olduğunu ve Arsenal'in dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

    "WENGER'İN SÖZLERİ BAŞINA BELA OLABİLİR"

    Arsene Wenger'in 2007-2008 sezonunda Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 kaybetmesi üzerine söylediği sözleri de eleştiren Lehmann, "Wenger bu tarz şeyler söylememeli. Bu tarz yorumlar sadece karşı takımı motive eder. Wenger'in elinde güçlü bir kadro var ancak söylediği o sözler başına bela olabilir. eğer Beşiktaş Arsenal'i elerse medya o sözleri Wenger'e hatırlatacaktır" dedi.

    "BEŞİKTAŞ GERÇEKTEN ZOR BİR TAKIM"

    Arsenal'in ve Alman Milli Takımı'nın eski kalecisi, önümüzdeki haftanın Arsenal için çok zor geçeceğini söyledi ve ekledi, "Beşiktaş gerçekten zor bir takım. Demba Ba ile imzaladılar. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen oyunculardan kurulu. Onlar da kendilerini kanıtlamak için ekstra motive oynayacaklardır. Bunlar bir sorun yaratabilir"

    Beşiktaş ile Arsenal 19 Ağustos Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Arsene Wenger Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500

    Yorumlar (5)

    fanattik bjk''li:

    hafife alanların sonu belli...hezimet.

    36
    3
    yanıtYanıtla
    A DEMBA BA:

    Bizim takımlar futbol değil siyaset yapıyor, seyirci de buna dünden hazır. Ülkenin başbakanını yuhlayan seyirci ve kulüpten hiçbir şey olmaz. O zaman sahada başarı hayal olur. Nitekim son beş senedir bu oluyor.

    5
    30
    yanıtYanıtla
    galatasaraylı:

    Süleyman sebaya Allah rahmet eylesin eski topraktı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    galatasaraylı:

    eski sergenli Ahmet dursunlu şifolu kadro olsa Beşiktaş yenebilir derdim bu kadroyla zor

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Demba baaaa:

    Ben beşiktaşın yerinde olsam Arsenalı hafife almam.. eğer rakibi küçümsemezsek farklı kazanırız... arsenalsiz şampiyonları ligi sıkıcı olacak beya...

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title