Haberler

Jennifer Aniston'un Büyük Aşkı!

GEÇTİĞİMİZ YIL JENNİFER ANİSTON'LA BİR AŞK YAŞAYAN ÜNLÜ AKTÖR VİNCE VAUGHN, BU İLİŞKİSİNDEN HAYATA DAİR ÇOK ŞEY ÖĞRENDİĞİNİ SÖYLEDİ VE EKLEDİ: JENNİFER HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN MÜKEMMEL KADIN, BENİ HEP GÜLDÜRÜYOR..

Noel Baba'ya inanıyor, çizgi film seyretmeye bayılıyor, en çok bilgisayar oyunlarıyla vakit geçirmeyi seviyor...

Vince Vaughn, 37 yaşında olmasına rağmen içinde bir çocuk ruhu taşıdığını söylüyor.

Başarılı bir aktör olan Vaughn, adını geçtiğimiz yıl Jennifer Aniston'la yaşadığı aşkla duyurdu. 'Ayrılık' filminde başrol oynayan ikili, çekimlerin ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Başta ilişki yaşadıklarını reddeden Vaughn ve Aniston, zamanla aşklarını kabul etti.

Hayatı boyunca ilişkilerden yana şanslı olmadığını belirten ünlü aktör, tam şeytanın bacağını Aniston'la kırdığını sanırken, güzel yıldız Vaughn'dan ayrılma kararı aldı. Şimdilerde yeni filmi 'Fred Claus' ile dikkat çeken Vaughn, kadınlar üzerine In Touch dergisine konuştu.

Yaşım ilerledikçe, hayata dair önceliklerim de değişmeye başladı. Eskiden aşk ve ilişkiler önemliyken; şimdilerde sadece arkadaşlık ve güvene değer veriyorum.

Kadınlar bana hayata dair çok şey öğretti, özellikle de Jennifer. O hayatımda tanıdığım en mükemmel kadın. Her ne olursa olsun beni her zaman güldürmeyi başarıyor.

Jen'le ilişkimiz bitse de hala dostuz. Onu hep hayatımda istiyorum.

Verilen sözlerin tutulması gerektiğine inanıyorum. Biz bir ilişki yaşarken hep birbirimizin yanında olacağımıza söz verdik. İlişki bitse de bu değişmeyecek.

Ayrılık hiç kolay değildi, çok zor anlar yaşadım. Ama yalnız kalarak kafamı dinledim ve bu süreci atlattım.

Günümüzde ilişkiler telefonda başlıyor ve telefonda bitiyor. Ben her zaman yüz yüze konuşma taraftarıyım.

Çocukları çok seviyorum. Gelecekte kendi çocuklarım olsun istiyorum, iyi bir baba olacağıma eminim.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title